Kızlar acil yardım Fon ve tül perde fikir verin lütfen

Efsun18

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2017
425
214
Merhaba kızlar acil yardım edermisiniz
Koltuğum bu yeşil odam 16 metrekare fon perde ve perde secımınde kararsızım vizon sade renk fon aklıma yattı gibi birde şade dümdüz tül arkadaşlar yarasa kruvaze tül perde de diktir dıolat ama kararsızım tardım lütfen

Son düzenleme:
Bence takım gibi koltuğun rengiyle aynı olmasın perde. Ufak kırlent, aksesuar dokunuşlarıyla arada bir salonu değiştirmek isterken daha rahat olur.
Yarasa perde dediğiniz galiba ortadan dikişli olan tül perdeler. Onlar da yıkadıktan sonra geri takması çok zor oluyor. Annem yaptırmıştı ama yıkadıktan sonra düz kullanıyor.
Bana kalsa kalın ışık geçirmez blackout perde yeterli aslında :)

Bence o yeşilin altındaki gri ya da turuncumsu kahve çok güzel ve onlarla kombinleyebilirsiniz. Şahsen ben kruvazeyi hiç beğenmiyorum onun yerine desensiz sade bir tül daha modern bir hava katıyor eve. Kruvaze gelinlik gibi görünüyor evde fazla abartı.

Eklentiler

• Screenshot_20180811-221841.png
    Screenshot_20180811-221841.png
    828,5 KB · Görüntüleme: 610
Bence o yeşilin altındaki gri ya da turuncumsu kahve çok güzel ve onlarla kombinleyebilirsiniz. Şahsen ben kruvazeyi hiç beğenmiyorum onun yerine desensiz sade bir tül daha modern bir hava katıyor eve. Kruvaze gelinlik gibi görünüyor evde fazla abartı.
Aynen haklısınız bende vizon ve acık füme zaten küçük kırlnetlerı hardal sarı ve vizon yapsam olur gibi sadeliği seviyorum dümdüz de tül birazdan koltugumun resmî atıcam henuz gelmedı‍♀️

Eklentiler

• 5C9FC0F2-8DCA-42E2-888E-CFABFDDAAC59.jpeg
    5C9FC0F2-8DCA-42E2-888E-CFABFDDAAC59.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 428
Aynen haklısınız bende vizon ve acık füme zaten küçük kırlnetlerı hardal sarı ve vizon yapsam olur gibi sadeliği seviyorum dümdüz de tül birazdan koltugumun resmî atıcam henuz gelmedı‍♀️

Eklentiler

• 19743650-F731-4D36-9784-D13EE5DCEE5A.jpeg
    19743650-F731-4D36-9784-D13EE5DCEE5A.jpeg
    66,6 KB · Görüntüleme: 404
Benim de bu renk te mobilyam var fon perde mobilya ile ayni renk icinde krem tul var.Cok guzel duruyor.

Kruvaze ve fon perde pismanliktir. Normal tul ve guneslik yaptirani dovuyorlar artik sanirim

Ben guneslik olarak stor yaptirdim,kafam rahat. Hic sevmem kat kat cul caput.
Ya sormayın hele ki stor en büyük pişmanlık. Yıkasan çıkar uğraş, açması kapatması dert.
Konu sahibesi zaten koltuklarınız koyu renk oalacak. Açık vizon ve turuncu fon güzel olabilir. Açık renkler tercih edin. Kruvaze perdeler hiç hoş durmuyor bana sorarsanız.

Kruvaze hiç sevmem
Hem çok toz toplar o katlar
Yıkaması bir daha o şekli vermesi falan
Kabus gibi
Fonları da sevmem
Gereksiz iş yükü
En pratiği zebralar

Koltuğunuz çok güzelmiş güle güle oturun ve lütfen her yeni evlenenin çoğunda olduğu gibi kruvaze yaptırıp bu modeli heba etmeyin.
Kruvaze sevmiyorum bocuklu taşlı tuşlu şeyleri de sadelik seviyorum ama sadece fon perde konusunda daha doğrusu rengi konusunda kararsızım vizon en başından beri aklımda sade düz desensiz fon

Kruvaze sevmiyorum bocuklu taşlı tuşlu şeyleri de sadelik seviyorum ama sadece fon perde konusunda daha doğrusu rengi konusunda kararsızım vizon en başından beri aklımda sade düz desensiz fon
Konuyu takipteyim..benimde koltuklarım aynı renkte yeşil ve krem ..kurvaze kullanıyordum ama yırtılınca mecbur yeni perde yaptırıyorum şu an sıkıldım kurvazeden senelerdir..düz desensiz sade tül yapılıyor..perde gelince duruşuna bakıp ona göre fon yaptırmaya karar vermek niyetindeyim..çok boş durmazsa fona gerek yok ama yaptırmam gerekirse de bej açık vizon tonlarında mümkün olduğunca sade bir fon seçmeyi düşünüyorum dümdüz bırakıcaö tülün iki yanında..kurvaze yaptırırsanız aman fon düşünmeyin çok kötü oluyor bence ikisi bir arada..

Koltuğum bu yeşil odam 16 metrekare fon perde ve perde secımınde kararsızım vizon sade renk fon aklıma yattı gibi birde şade dümdüz tül arkadaşlar yarasa kruvaze tül perde de diktir dıolat ama kararsızım tardım lütfen

Bizim evde de berjerler yeşil, diğerleri kum grisi gibi, çok açık. Linensten dümdüz incecik bir tül aldım, çok güzel uçuşuyor. Fon olarak da vizon ama kendinden düzensiz çizgili bir fon aldım. Salonum sadedir ve çok beğeniyorum.
Duvarlarım açık renk, lambader ile aydınlatıyorum, akşamları çok hoş bir ortam oluyo :)

Buarada güneşliğimiz yok. Hem kuzeye bakıyor evimiz hem de evin içini gören pek daire yok karşımızda, sadece tülle ve fonla çok mutluyuz.

Odaniz çok büyük değil. Bence sade desensiz bir tül tül yeterli. Yere kadar olsun. Fona gerek yok diye düşünüyorum. Odayı daha dar gösterebilir fon. İllaki alacağım deseniz de açık bej uyar. Hem ferah durur. Ama konunun yeri burası değil o ayrı.

Tiyatro sahnesi gibi oluyor kafana takma bence vazgeç benim vardı ve arkadaşlarım dalga geçerdi hep tiyatroya geldik ve çık sıkıcı duruyor derlerdi

X