• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIZLAR ACİL YARDIM EDİN BANA LÜTFEN

meilinggg1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
129
6
98
25
Kızlar ben 1 hafta aralıklarla ertes72 kullanmak zorunda kalmıştım. En son pazartesi aldım ve tam yumurtlama günümdü. Aldıktan 1 saat sonra ne adet kadar yoğun ne de lekelenme kadar az kanamam başladı ve hala devam ediyor. Bu neyin nesidir kızlar kafayı yicem gebelikle alakası var mıdır? İçime boşalma olmadı geri çekilme yaptık ama ne olur ne olmaz kullandım ben hapı. Bundan önce de 5 ay önce almıştım toplamda 3 kez kullandım ertes72yi. Bi fikri olan var mı hamilelikle alakası var mıdır???

Ya yazik değil mi bedeninize , ertesi gün hapi zaten ağır bir ilaç aklınıza geldikçe kullanmak nedir. Hamilelikle alakasi yoktur ama bir sonraki ilişkide bi zahmet partneriniz korunsun yazik değil mi hormonlara.

Ya yazik değil mi bedeninize , ertesi gün hapi zaten ağır bir ilaç aklınıza geldikçe kullanmak nedir. Hamilelikle alakasi yoktur ama bir sonraki ilişkide bi zahmet partneriniz korunsun yazik değil mi hormonlara.
biliyorum haklısınız. gerçekten yazık ettim bilinçsizlik yaptım. şu durumu bi atlatayım tövbe ettim zaten bida bu hapa. kanamalar ne ile alakalıdır sence?

biliyorum haklısınız. gerçekten yazık ettim bilinçsizlik yaptım. şu durumu bi atlatayım tövbe ettim zaten bida bu hapa. kanamalar ne ile alakalıdır sence?
Bizde geri cekme yaptık 2 kez soktu sadece içime hemenn ertes 72 ictim suan bende de kanama var. :( Test yaptırdın mi suan ne durumdasin

Back