- 14 Ağustos 2021
- 21
- 9
- 35
-
- Konu Sahibi burda88960ttyuuuu
Hayırlı olsun gayet normal asinmadan dolayı lekelenmeler geliyor ama iki gün filan sürerse doktora tekrar gidin.Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim bugun idrar ve kan tahlili verdim.birde vajinal ultrasonla bakti doktor fakat once cubuk gbi bisey soktu daha sonra o ultrason aletini kamerayi daha sonra kanamam geldi ve doktor normal oldugunu ve bugun icerisinde kanamam olabilcegini soyledi pembe gbi gelen simdi kahwerengi leke gibi geliyor ilk hamileligim ondan korktum hani doktor soylese bile icim rahat degil aranizda bu durumu yasayan bilgisi tecrubeleri olanlar lutfen yazsinlarsimdiden cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Ins canim ins normaldirHayırlı olsun gayet normal asinmadan dolayı lekelenmeler geliyor ama iki gün filan sürerse doktora tekrar gidin.
Ya insallah olmaz benimdeYa keşke alttan muayene ettirmeseydin daha çok küçük çünkü ben bu şekilde düşük yapmıştım inşallah bişey olmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza
Offf insallah olmaz insallahAlttan muayene gebeliğin başlarında çok tehlikeli aslında düşükle son bulabiliyor bayanlar bilginize doktor dese bile muayene ettirmeyin
Ayyy allah razi olsun icimi birazda olsa rahatlattiniz allahim saglikla kucaginiza bebeginizi almayi nasip etsin ins dediginiz gbi bisey olmazGayet normal, benim hemen her seferinde olur :) Ayrıca vajinal ultrason sonrası komplikasyon, düşük vb sadece kötü tesadüfler. Hiç bir zararı yok. Kusura bakmasınlar ama ağzı olan konuşuyor. Konum olarak alakaları bile pek yok. Rahatsız edici biliyorum ama korkmanıza gerek yok :)
Aslinda ilk idrar aldi benden daha sonra vajinal ultrason daha sonra kan aldiNeden vajinal baktı ki. Kan değerleriniz normal ilerlemiyor mu? Yani ben hiç vajınal ultrason baktırmadım hamileliğimde belkide normaldir bilemiyorum ama sizin de çok yeni bir gebelik niye baktı merak ettim açıkçası
Bişey olmaz inşallah içinizi rahat tutun ama hamilelikte alttan muayene yaptırmamaya çalışın mümkün oldukça riskleri var çünküAslinda ilk idrar aldi benden daha sonra vajinal ultrason daha sonra kan aldi