Kızlar acil Vajinal ultrasonda kanama ve lekelenme normalmi

burda88960ttyuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2021
21
9
35
Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim bugun idrar ve kan tahlili verdim.birde vajinal ultrasonla bakti doktor fakat once cubuk gbi bisey soktu daha sonra o ultrason aletini kamerayi daha sonra kanamam geldi ve doktor normal oldugunu ve bugun icerisinde kanamam olabilcegini soyledi pembe gbi gelen simdi kahwerengi leke gibi geliyor ilk hamileligim ondan korktum hani doktor soylese bile icim rahat degil aranizda bu durumu yasayan bilgisi tecrubeleri olanlar lutfen yazsinlar🤲🤲simdiden cok tesekkur ederim Allah razi olsun

Merhaba kizlar 6 haftalik hamileyim bugun idrar ve kan tahlili verdim.birde vajinal ultrasonla bakti doktor fakat once cubuk gbi bisey soktu daha sonra o ultrason aletini kamerayi daha sonra kanamam geldi ve doktor normal oldugunu ve bugun icerisinde kanamam olabilcegini soyledi pembe gbi gelen simdi kahwerengi leke gibi geliyor ilk hamileligim ondan korktum hani doktor soylese bile icim rahat degil aranizda bu durumu yasayan bilgisi tecrubeleri olanlar lutfen yazsinlar🤲🤲simdiden cok tesekkur ederim Allah razi olsun
Hayırlı olsun gayet normal asinmadan dolayı lekelenmeler geliyor ama iki gün filan sürerse doktora tekrar gidin.

Ya keşke alttan muayene ettirmeseydin daha çok küçük çünkü ben bu şekilde düşük yapmıştım inşallah bişey olmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza

Neden vajinal baktı ki. Kan değerleriniz normal ilerlemiyor mu? Yani ben hiç vajınal ultrason baktırmadım hamileliğimde belkide normaldir bilemiyorum ama sizin de çok yeni bir gebelik niye baktı merak ettim açıkçası

Alttan muayene gebeliğin başlarında çok tehlikeli aslında düşükle son bulabiliyor bayanlar bilginize doktor dese bile muayene ettirmeyin

Ya keşke alttan muayene ettirmeseydin daha çok küçük çünkü ben bu şekilde düşük yapmıştım inşallah bişey olmaz sağlıkla alırsınız kucağınıza
Ya insallah olmaz benimde:KK43: hic istemedim karindan gozukmez saglikli gebelikmi bakmamiz lazim dedi almanyada yasiyorum burda hep vajinal ultrason yapiyorlarmis oyle dedi inanin bende kabul ettim sirf bebek sagliklimi dis gebelik falan varmi diye ama boyle oluncada cok pisman oldum

Gayet normal, benim hemen her seferinde olur :) Ayrıca vajinal ultrason sonrası komplikasyon, düşük vb sadece kötü tesadüfler. Hiç bir zararı yok. Kusura bakmasınlar ama ağzı olan konuşuyor. Konum olarak alakaları bile pek yok. Rahatsız edici biliyorum ama korkmanıza gerek yok :)

Gayet normal, benim hemen her seferinde olur :) Ayrıca vajinal ultrason sonrası komplikasyon, düşük vb sadece kötü tesadüfler. Hiç bir zararı yok. Kusura bakmasınlar ama ağzı olan konuşuyor. Konum olarak alakaları bile pek yok. Rahatsız edici biliyorum ama korkmanıza gerek yok :)
Ayyy allah razi olsun icimi birazda olsa rahatlattiniz allahim saglikla kucaginiza bebeginizi almayi nasip etsin ins dediginiz gbi bisey olmaz

X