- 18 Kasım 2019
- 263
- 263
- 53
- 30
- Konu Sahibi SelanikMuhaciri
-
Haber ver bizede inşallah hamişsindir ❤Çok teşekkür ederim canım kısmet artık
Amin canım inşallahHaber ver bizede inşallah hamişsindir ❤
O zmn yarın testi tekrarla canım koyulaşma olur mutlaka varsa insAllahBilmiyorum ama idrar testinde pozitifi görmeden gitmekte istemiyorum tatlım
Tatlım O güzel elleriniz yüreğiniz dert görmesin teşekkür ederim ilginiz içinBende efekt yaptım evet gözüküyor hemen çıktıysa zaten Allah in izniyle vardır canım ❣
Sabah ilk idrarla yapıp atayım yine değerlendirelim olmaz mı canımO zmn yarın testi tekrarla canım koyulaşma olur mutlaka varsa insAllah
Tatlım O güzel elleriniz yüreğiniz dert görmesin teşekkür ederim ilginiz için ❣
Olur canım hadi hayırlısıSabah ilk idrarla yapıp atayım yine değerlendirelim olmaz mı canım
Amin canım cümlemizin inşallah❣ Rabbim gönlünün muradını ve insAllah canım
Yumurtlamadan sonraysa adet bekliyorsnz yani ovu koyu bence ya yeniden yumurtluyorsn ya da gebelik insAllah ama yumurtlama var mı diye soruyorsan ya pik ya çok yakın hangisi t çizgisi sağ taraf miMerhabalar az once ovulasyon testi yaptim sizce ne yapmaliyim?
Yumurtlamadan sonraysa adet bekliyorsnz yani ovu koyu bence ya yeniden yumurtluyorsn ya da gebelik insAllah ama yumurtlama var mı diye soruyorsan ya pik ya çok yakın hangisi t çizgisi sağ taraf mi
Yok canim adetime daha cok varPik olmuş testin adet gecikmen varsa bı gebelik testi yapabilirsin canım
O zaman değerlendirin mutlaka yumurtlama olmuş bence koyu olan gün ve catladigi gün testin silindiği gün önemli iki gün üst üste sonrasında gün aşırı olarak devam edebilirsin insAllah rasgelirYok canim adetime daha cok var
İnsallah, cok teşekkür ederimO zaman değerlendirin mutlaka yumurtlama olmuş bence koyu olan gün ve catladigi gün testin silindiği gün önemli iki gün üst üste sonrasında gün aşırı olarak devam edebilirsin insAllah rasgelir❤
Nerdeee ki meraktan çatladm girip çıkıp bakıyorum yanıt yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?