kızlar acil testime bakarmısınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi sepa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sepa

Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2023
284
68
18
20
kızlar adetim 1 gün gecikti testimin markası al-bi ilk yaptım 2 dk sonra negatif sanıp atım sonra da birdaha bakmak aklıma gelmedi ama gece arkadaş sorunca baktım sonuç bu acaba kuruma çizgisimi yoksa pozitif mi dir.

Eklentiler

• IMG_1726.webp
    IMG_1726.webp
    41,5 KB · Görüntüleme: 78
Hayırlı olsun canım hamilesin🥰
halen kafam karışık ya 3 yıldır pozitif hiç görmedim kuruma çizgisi dahi görmedim bunu görünce şüpheye düştüm acaba kuruma çizgisi olabilir mi

kızlar adetim 1 gün gecikti testimin markası al-bi ilk yaptım 2 dk sonra negatif sanıp atım sonra da birdaha bakmak aklıma gelmedi ama gece arkadaş sorunca baktım sonuç bu acaba kuruma çizgisimi yoksa pozitif mi dir.
Bu bariz pozitif canım tebrik ederim. Kuruma çizgisi böyle olmaz yarın kan ver 🌸

halen kafam karışık ya 3 yıldır pozitif hiç görmedim kuruma çizgisi dahi görmedim bunu görünce şüpheye düştüm acaba kuruma çizgisi olabilir mi
Canım yarın kan ver istersen o zaman daha da netleşir🙏

Hamilesin ben hayatımda pembe kuruma çizgisi görmedim yeni test yap veya kan ver haber et bizede inşallah vardır

kızlar kanı verdim kistin var dedi ama ben geçen ay özele gitim yok kist dedi şimdi de devlet hastanesine geldim kist var diyo bu nasıl oldu henüz anlamış değilim fikirlerinizi alabilirmiyim

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    111,4 KB · Görüntüleme: 40
inanmayın testlere kızlar benim kan negatif

inanmayın testlere kızlar benim kan negatif
Ah canım 😔 tam yazacaktım kurumadır diye ama kan vermişsin. Ben bu testte kuruma çizgisi gördüm hem de baya baya ikinci çizgiydi. Kist meselesi de aydan aya değişebilir. Örneğin tam oluşmamış bi yumurtan o ay çatlamamıştır ve kiste dönüşmüştür. Doktor ne dedi kist için ilaç verdi mi yoksa regl ile atılacak mı

Testlerden bende darbeyi aldım üç gün önce. İki tane testim silik çıktı hemde anında. Artık almam diyorum inşallah almam 😓

Back