- 26 Haziran 2023
- 284
- 68
- 18
- 20
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
halen kafam karışık ya 3 yıldır pozitif hiç görmedim kuruma çizgisi dahi görmedim bunu görünce şüpheye düştüm acaba kuruma çizgisi olabilir miHayırlı olsun canım hamilesin![]()
Bu bariz pozitif canım tebrik ederim. Kuruma çizgisi böyle olmaz yarın kan verkızlar adetim 1 gün gecikti testimin markası al-bi ilk yaptım 2 dk sonra negatif sanıp atım sonra da birdaha bakmak aklıma gelmedi ama gece arkadaş sorunca baktım sonuç bu acaba kuruma çizgisimi yoksa pozitif mi dir.
Canım yarın kan ver istersen o zaman daha da netleşirhalen kafam karışık ya 3 yıldır pozitif hiç görmedim kuruma çizgisi dahi görmedim bunu görünce şüpheye düştüm acaba kuruma çizgisi olabilir mi
teşekkür ederim canım sağolCanım yarın kan ver istersen o zaman daha da netleşir![]()
inşallah cnm teşekkür ederimBu kuruma çizgisi değil tebrikler![]()
yarın vericem inşallah cnm yazarım burayaHamilesin ben hayatımda pembe kuruma çizgisi görmedim yeni test yap veya kan ver haber et bizede inşallah vardır
Hadi hayırlısı bende beklemedeyim ya yarın yada perşembe test yapcamyarın vericem inşallah cnm yazarım buraya
yumurtlamamın üstünden 15 gün geçti sen de hesapla senin yumurtlamandan ne kadar geçtiHadi hayırlısı bende beklemedeyim ya yarın yada perşembe test yapcam
Eğer 16 şubat doğruysa 11 gün geçtiyumurtlamamın üstünden 15 gün geçti sen de hesapla senin yumurtlamandan ne kadar geçti
benim 15 gün geçti bence sende bekle bir kaç gün daha benim testen yap sendeEğer 16 şubat doğruysa 11 gün geçti
Ben awox test spariş ettim benim regl 2 mart gösteriyor ama belli olmaz genelde hep 3 4 gün geriye atar son adetim 3 şubatbenim 15 gün geçti bence sende bekle bir kaç gün daha benim testen yap sende
Ah canıminanmayın testlere kızlar benim kan negatif
gerçekten almıcam artık bıktımTestlerden bende darbeyi aldım üç gün önce. İki tane testim silik çıktı hemde anında. Artık almam diyorum inşallah almam![]()