• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil size bir konu belirtmek istiyorum fikirlerinize ihtiyacım var nolur bakın🥹

• Konu Sahibi Konu Sahibi Nzgl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Nzgl

Üye
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2024
143
9
11
19
Kızlar merhaba eşimde nişanlıyken penisinde siğil görmüştüm geçer demişti evlendik da çok çoğalmaya başladı baya büyük ve penisini komple kapladı lezyon sürüyor kopup düşüyor bir haftaya tekrar ediyor bnde henüz bişey çıkmadı doktora da gitmek istemiyor acaba bu kötü olabilir mi çocuk da istiyrz bu engel mi kafam aşırı karmaşık lütfen bana yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var

Ne olduğunu biliyor o zaman sana söyleyemiyor, doktora da gitmesin iyi yapıyor, sana bulassa ne olacak ki zaten?! 🙄

Çükün kopar de gitsin biran önce doktora. Sizde ilişkiye girmeyip test yaptırın bir zahmet.

Kızlar merhaba eşimde nişanlıyken penisinde siğil görmüştüm geçer demişti evlendik da çok çoğalmaya başladı baya büyük ve penisini komple kapladı lezyon sürüyor kopup düşüyor bir haftaya tekrar ediyor bnde henüz bişey çıkmadı doktora da gitmek istemiyor acaba bu kötü olabilir mi çocuk da istiyrz bu engel mi kafam aşırı karmaşık lütfen bana yardım edin fikirlerinize ihtiyacım var
Sakın ilişkiye girmeyin bence kısa sürede doktora gidin

İyi sizde de çıkınca yeni başlıklarınızı görürüz "bu hpv mi yardım lütfen" diye. Birkaç aya başlar.

Devlette hangi testi yapmam gerekiyor
Siz kadın doğuma gidip durumu anlatın, gerekli testleri onlar yaparlar. Bu arada eşiniz doktora gidene kadar lütfen ilişkiye girmeyin. Nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak hpv kanser yapabilen bir virüs ve hayatınıza mal olabilir. Baskı altındaysanız da hayatınızın söz konusu olduğunu kendinize hatırlatarak direnç gösterin

Siz kadın doğuma gidip durumu anlatın, gerekli testleri onlar yaparlar. Bu arada eşiniz doktora gidene kadar lütfen ilişkiye girmeyin. Nasıl bir ortamda yaşıyorsunuz bilmiyorum ancak hpv kanser yapabilen bir virüs ve hayatınıza mal olabilir. Baskı altındaysanız da hayatınızın söz konusu olduğunu kendinize hatırlatarak direnç gösterin
Yaklaşık bir yıldır ilişkiye giriyorum evli olduğum için bişey çıkmadı bnde dün baktm vajina girişinde siyah damar şekilde bişey gördm bu bni çok korkuttu

Ketemde yaş sınırı var die biliyorum 30 yaş üstü yapıyorlar hpv testini

İkna etmesem bn de gidemem
Diğer mesajlarınızda çocuk denediğinizi gördüm. Siğilli bir penisle korunmadan ilişkiye giriyorsunuz hiç mi canınızın kıymeti yok? Ayrıca doktorlar çocuk planlarken siğil durumlarını sorguluyorlar çünkü enfeksiyon varlığı gebeliğe de engel

Yaklaşık bir yıldır ilişkiye giriyorum evli olduğum için bişey çıkmadı bnde dün baktm vajina girişinde siyah damar şekilde bişey gördm bu bni çok korkuttu
Kan pıhtısı olabilir o ama büyük risk altındasınız bu bir gerçek. İlişkiye girmeyi bırakın lütfen

Back
X