Kusura bakmayin ama basta alaya alir gibi yorum yapan sizdinizNeden saldırdığını anlamadım. O kadar premses sendromluyuz ki en ufak bir eleştiriye bile hunharca saldırıp çirkinleşip beddua edebiliyorsun. Allahtan kimseye demezmişsin. Sıradan bir yoruma bile bu tepkiyi verebilecek bir kişilikten her şey beklenir. Son yazdığımı sildim zira durursa senden bir farkım kalmaz
Benim nikahtan 1 saat önce çıkmıştı. Çokta sorun etmezdim fotoğrafta da belli oluyor. Olsun ne farkeder böyle şeyleri çok takmamak gerektiğini düşünüyorum
Hanfendi tlfnla yazdigim icin hizli ve yanlis yazabiliyorumMorel değil 'moral'.
Yazmadan edemedim.
Bir de şahsen,sağlıkla ilgili bir konuyu buraya açıp,fotoğraf yükleyip sorana kadar eczaneye giderim.
Başka konularda da denk geliyorum.
Geçen hamilelik testinin görüntüsünü yükleyen biri vardı,şaşırdım kaldım.
Cok tesekkur ederimEczaneden kenakort alin iki gune gecer ucuk merak etmeyin
Anladim cok tesekkur ederim evet eger hemen kurutursa daha iyi tabiki yoksa makyaj gercektende kotu yapacak sonradan biliyorumMakyajla kapatmayin sakin. Önerilen krem güzel kurutuyor. Ben genelde cikacagini hissetigimde sürüyorum büyümeden kuruyor
Benim nikahtan 1 saat önce çıkmıştı. Çokta sorun etmezdim fotoğrafta da belli oluyor. Olsun ne farkeder böyle şeyleri çok takmamak gerektiğini düşünüyorum
Aynen bende okuyunca şaşırdım kendi nikahimdi ben bile aman ne olacak insan hali dedim. Nisanda çenemde alerji oldu sivilceler çıktı, ki ergenligimde bile yoktu ona da napalim dedim. Çokta seyapmamak lazimkatıldım size
görümcemin nişanının çok da önemi yok
ne olacak uçuk olsa insanlar görse
bu kadar şekle düşkün olmayın
geçen mülakata giren kız gördüm akşamdan sabaha uçukladım dedi güldü hatta
en fazla kapatıcı vs uygularsınız da naha günler var iyileşir o zamana
Yoo,editör filan zannetmiyorum kendimi.Hanfendi tlfnla yazdigim icin hizli ve yanlis yazabiliyorumayrica onun morel degilde aslinda moral oldugunu her aklı olan kisi anlar bosuna takilmissiniz buraya yazmamin amaci tamamen bilmedigimden cunki ilkkez basima geldi baska yasayan varmi yada korkulacak biseymi buyuzden sordum gereken bilgiyi aldim ilacimida aldim suan gayet rahatim ayrica gebelik testi kadar ucuk olmasada istedigim konuyu acarim bunun ne gibi bi sakincasi var anlamadim.Kendinizi editor saniyosunuz heralde
Cok tesekkur ederim ilaci alirken ellerimi dezenfekte etmemi soyledi ama genital bolgeyi falan soylemedi cok sagolun Allah razi olsun.Unutmadan:
Lütfen gözünüzü vs. ellemeyin- virus bulasabilir.
bazi doktorlar genital bölgeye gecmiyor desede- gecebilmi ihtimali oldugu icin oral sex en az 14 gün boyunca olmasa iyi olur.
ayni sekilde ucuk olan bölgeyi elledikten sonra ellerinizi dezenfekte etmeden genital bölygeye dokunmayin
Tesekkur ederim sadece ben insanlara buradada normal yasantimdada kirmadan yorum yapip konustugum icin cok cabul bozuluyorum ve aliniyorum( tanisamda tanimasamda) ama en ufak bir incitici kelime duydugumda tepki olusuyo bu yuzden kusura bakmayinYoo,editör filan zannetmiyorum kendimi.
Düşüncemi yazdım sadece.
Ben de telefondan yazıyorum ve dilimizin doğru kullanılmasını önemsiyorum sadece.
Konu açmanızın da bir sakıncası yok benim için.
Sadece sağlıkla ilgili konularda en doğru yolun, sağlık çalışanlarına başvurmak olduğunu düşünüyorum.
Bu kadar tepkisel yaklaşmaya gerek yok,
farklı fikirlere veya yorumlara.
Not:Geçmiş olsun.
Cok tesekkur ederim ilaci alirken ellerimi dezenfekte etmemi soyledi ama genital bolgeyi falan soylemedi cok sagolun Allah razi olsun.
Kusura bakacak bir durum yok.Tesekkur ederim sadece ben insanlara buradada normal yasantimdada kirmadan yorum yapip konustugum icin cok cabul bozuluyorum ve aliniyorum( tanisamda tanimasamda) ama en ufak bir incitici kelime duydugumda tepki olusuyo bu yuzden kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?