• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil lütfen bakar mısınız?

userrdamla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2022
15
6
1
Kızlar selamm regl olmuyordum sebebi kistti ama beta hcg değerim 2.5 çıkınca doktor istersen tekrar baktır riskli bir değer 0-1 arasında bekliyordum aslında dedi ve tarlusal ilaç verdi kullandım bittikten ne kadar sonra regl olmam gerekiyor? Bir de sizce hamile olma ihtimalim nedir?

evet oldu korunmasız iliskim ama içime bosalmamıstı en iyisi yarın gidip vereyim testi insanı garip bir his sarıyor en ufak belirti de acaba hamile miyim diye düşünmeye başladım
Sürtünme bi şekilde olunca oluyor ama 1 hafta sonra değerler yükselir varsa başka ilaç kullanıyorsan oda hcg değerini yükseltmiş olabilir

Kızlar selamm regl olmuyordum sebebi kistti ama beta hcg değerim 2.5 çıkınca doktor istersen tekrar baktır riskli bir değer 0-1 arasında bekliyordum aslında dedi ve tarlusal ilaç verdi kullandım bittikten ne kadar sonra regl olmam gerekiyor? Bir de sizce hamile olma ihtimalim nedir?
Merhaba canım. Bende de benzer durum var. Adetim 6 gün gecikti bu süre zarfında iki gün arayla 2 defa kan testi verdim ultrasonla bakıldı gebelik yok dedi doktor. Adet söktürücü verdi. Bekleyip testi tekralamalimiyim yoksa ilacı kullanayım mi dedim! bence gerek yok ilacı biran önce kullan dedi doktor. Kullanıyorum ama içim hiç rahat değil. 2 kere içtim hapı ve içtikten sonra pembe akıntı geliyor acaba hamile miyim içmeyip beklesem mi tekrar mi versem test. Pembe kan tehlikeli mi bebek için eğer hamileysem. Doktorla neden böyle yaaa 😏

Ayrıca ilk beta HCG değerin 0.2 ydi ikincisi 2.30 du. Doktor önemli değil dedi. İlacı kullan dedi. Kararsız kaldım. Senin son durumun ne oldu merak ettim.

Ben ilacı kullandım kutu bittikten 1 hafta sonra kahverengi akıntım geldi 2 gün dün de normal regl oldum

Back