Kızlar acil KANAMA

Kelebekgunlugu

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2020
255
126
23
29
Kızlar selam 7+3 hamileyim. Henüz doktora gitmedim carsamba günü randevum var. Az önce günlük pedime çok az kahverengi kanama gelmis bu normal mi endişelendim açıkçası ama ağrım falan yok. Daha sonra tekrar peçeteye sildim gelen giden yok. Telaşlandım biraz sizce normal mi??

Bana da olmuştu o haftalarda. Acile gidebilirsin onlar yönlendirir zaten. Ben hap kullandım progestean böyle mi yazılısı bilmiyorum ama kutu bitince kullanmadım.

Bence acile gitmelisin veya doktorunu aramalısın. Evet sorun olmayabilir ama her türlü kanama istenmeyen bir durum. Aksatma.

Bu tur durumlar her zaman ciddiye alinmali. Belkide kötü birşey yoktur bende yaşadım ama direkt acile gittim onlar usg ve kan degerlerime baktilar kadin doğumdanda gelip baktilar progestan verdiler sukur sonra devam etmedi

Bu tur durumlar her zaman ciddiye alinmali. Belkide kötü birşey yoktur bende yaşadım ama direkt acile gittim onlar usg ve kan degerlerime baktilar kadin doğumdanda gelip baktilar progestan verdiler sukur sonra devam etmedi
Çok az geldiği ve açık kahverengi olduğu için çarşambayı beklemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum da ya

Çok az geldiği ve açık kahverengi olduğu için çarşambayı beklemeyi düşünüyorum ama bilmiyorum da ya
Her turlu kanamada hastaneye gitmen de fayda var canim cok cok buyuk ihtimal onemli bir durum yok ama gitmen de fayda var icin rahat eder hem de alinmasi gereken onlemler alinir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…