- 25 Nisan 2022
- 1.758
- 2.142
- 63
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
Kızlar kadınbudu köfte yapacağım, evde kırık pirinç var onunla yapsam olur mu? Deneyen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa googlede baktım kimse normal pirinç yoksa kırık pirinçte olur dememişOlur ya niye olmasın. Sadece şey olmazmış onu tecrübe ettim dün paylaşayım. Kısır yapacaktım ince bulgurum az kalmıştı birazda irimiz ekleyim ne olacak sanki irmikte ince bulgurun bir tık daha inceltilmiş hali dedim. Ama kısır hamur oldu olmuyormuş. Bu da böyle bir bilgi olsun
Kızzzz hamur oldu diyorum ya birazcık ziyan olduYaa googlede baktım kimse normal pirinç yoksa kırık pirinçte olur dememiş
Kısır için de üzüldüm ziyan olmamıştır umarım
Kısırı çok severim kıyamamKızzzz hamur oldu diyorum ya birazcık ziyan oldu
ama pirinçte fark edeceğini sanmıyorum ya altı üstü pirinç kırılmış gerçi bu mantıkta bende altı üstü irmik bulgurun daha incesi demiştim ama olsundu bence sorun olmaz ya
Onu da düşündüm dolapta iki gün öncesinden pilavda var ama tavuklu pilav olmaz gibi yani oluru yoktu.Ben kalam pilavla yapmıştım birazda galeta unu kullandım eşimde bende çok beğendik
Ne yaptın kırık pirinçle denedin mi ? Merak ettimOnu da düşündüm dolapta iki gün öncesinden pilavda var ama tavuklu pilav olmaz gibi yani oluru yoktu.
Haslanma ayarini iyi tutturursaniz sorun olmaz. Yani fazla kacirmamak gerek. Annem yapiyor o sekilde bir degisiklik farkedilmiyor
Kırıkla yapmadım. Cevap gelene kadar bekleyemedim pilavlık pirinç alıp onunla yaptımNe yaptın kırık pirinçle denedin mi ? Merak ettim