Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Refl mi gecikti 5 gün regl mi bitti başlayalı 5 gün oldu orası muamma yeni başladıysan yumurtlamaEki Görüntüle 3462040
Kızlar bakın reglin 5'nci günü geçen ay olmadım ve ovulasyon bu şekilde cikiyo bir aşırı bel ağrım var sizce
3 de yeni yapılmış bugünün en baştaki az önceki
Regl zamanım olmadım 5 gün geçti ovulasyon testi vardı yaptım bu şekildeRefl mi gecikti 5 gün regl mi bitti başlayalı 5 gün oldu orası muamma yeni başladıysan yumurtlama
Regl olmadmOvülasyon olabilir neyini soruyorsun anlamadım
Ovülasyon olabilir neyini soruyorsun anlamadım
GEBELİK TESTİ AL CANIM BÖYLE LH TESTLERİYLE BAKMAYIN BENCE BELLİ OLMUYOR NE DEMEK İSTEDİĞİEki Görüntüle 3462040
Kızlar bakın reglin 5 gün gecikti olmadım ve ovulasyon bu şekilde cikiyo bir aşırı bel ağrım var sizce
3 de yeni yapılmış bugünün en baştaki az önceki
Gebelik testi yok evim merkeze çok uzak paket ovulasyon almıştım onlar varGEBELİK TESTİ AL CANIM BÖYLE LH TESTLERİYLE BAKMAYIN BENCE BELLİ OLMUYOR NE DEMEK İSTEDİĞİ
Valla bende ovulasyon ile öğrendim pikti kan ver canım varsa çıkar zaten insallah vardırGebelik testi yok evim merkeze çok uzak paket ovulasyon almıştım onlar var
Nasıl öğrendinValla bende ovulasyon ile öğrendim pikti kan ver canım varsa çıkar zaten insallah vardır
Yani can sıkıntısına ovulasyon yaptım koyu çıktı ertesi günü pikti öğlen gebelik testi yaptım pozitifdi akşamda kan verdim pozitifdiNasıl öğrendin
Bende de ben ilkni düşük yaptm ondan bide merkeze uzagm sadece ovulasyon vardı yaptım regl gecikti 6 gün ve kopkoyu şuan bir daha yaptım en baştakini yeni yaptım hepsi bugünün senceYani can sıkıntısına ovulasyon yaptım koyu çıktı ertesi günü pikti öğlen gebelik testi yaptım pozitifdi akşamda kan verdim pozitifdi
Benim böyle idi sıvı aldım halde hamilelik olabilir yarın git ver kan uzak olması sorun değildir benceBende de ben ilkni düşük yaptm ondan bide merkeze uzagm sadece ovulasyon vardı yaptım regl gecikti 6 gün ve kopkoyu şuan bir daha yaptım en baştakini yeni yaptım hepsi bugünün sence
İnşallah 2 gün sonra gideblyorm şehre eşim askeri personel iki gün daha beklerm umutla inşallah kalbn kadar temiz olur benmde sonuçlarBenim böyle idi sıvı aldım halde hamilelik olabilir yarın git ver kan uzak olması sorun değildir bence
İnşallah canım sen sene hamileymis gibi davran ne olur ne olmaz ağır vs kaldırma sonuçta var mı yokmu belli değilİnşallah 2 gün sonra gideblyorm şehre eşim askeri personel iki gün daha beklerm umutla inşallah kalbn kadar temiz olur benmde sonuçlar
Tamamdır göğüs ucum ve bel ağrım çok fazla uzanyorm ayaklarmn altına yastık koydm bişi yapmyormİnşallah canım sen sene hamileymis gibi davran ne olur ne olmaz ağır vs kaldırma sonuçta var mı yokmu belli değil
Anladım eğer bir ay geçtiyse son adetin üzerşnden adetinde az çok düzenliyse hamilesindir bende böyle öğrendim ama son adet belli değilse vs hormonlardanda kaynaklı olabilirRegl olmadm
Hayırlısı inşallah benm düzenli ama geçen ay olmadm ve bu ay böyle olduAnladım eğer bir ay geçtiyse son adetin üzerşnden adetinde az çok düzenliyse hamilesindir bende böyle öğrendim ama son adet belli değilse vs hormonlardanda kaynaklı olabilir