• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi lavs
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

lavs

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2025
8
0
1
19
Kızlar adetime 4~5 gün var ve bacaklarımda ağrı var göğsüm ağrıyor belim ağrıyor sabah uyanınca bu sabah bir başım döndü birde dün akşam kasıklarımın tam ortasında ağrı vardı nolur dönüş yapın çatlicam artık birde kan testi versem çıkar mı aranızda varmı

Benim 6 gün gecikmem vardı ayın 2 de evde test yaptım hemen çıktı dün de gütim kan verdin çıktı Bi yap bense
Kızlar adetime 4~5 gün var ve bacaklarımda ağrı var göğsüm ağrıyor belim ağrıyor sabah uyanınca bu sabah bir başım döndü birde dün akşam kasıklarımın tam ortasında ağrı vardı nolur dönüş yapın çatlicam artık birde kan testi versem çıkar mı aranızda varmı

Yumurtlamayı takip etmişmiydiniz eğer yumurtlamadan sonra 12 14 gün arası geçtiyse testte çıkabilir tabi

Back