- 29 Mayıs 2017
- 168
- 169
- 23
- Konu Sahibi visne_receli
Daha çok yeni 8 haftalık hamileyim ve 6 7 saatlik bir yola gitmemiz gerekiyor. Kayınvalidem gitme tehlikeli şöyle böyle dedi korktum doktorumu aradım ulaşamadım sakıncalı mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha çok yeni 8 haftalık hamileyim ve 6 7 saatlik bir yola gitmemiz gerekiyor. Kayınvalidem gitme tehlikeli şöyle böyle dedi korktum doktorumu aradım ulaşamadım sakıncalı mı?
8 aylık hamileyken 7 saatlik gel git 15 saatlik bi yola gittimhemde sabah gittik aksam geldik özel arabada degildiDaha çok yeni 8 haftalık hamileyim ve 6 7 saatlik bir yola gitmemiz gerekiyor. Kayınvalidem gitme tehlikeli şöyle böyle dedi korktum doktorumu aradım ulaşamadım sakıncalı mı?
Bana doktorum yolculukta uzun sure hareketsiz kalma arada mola ver yuru otobusle gidiyorsan oturdugun yerden bacaklarini hareket ettir demisti.Doktor hiçbir risk yok oldukça yukarda demişti sağlıklı ilerliyoruz diye konuştuk.
Onun çocuğu düşmüş şöyle böyle olmuş derken gözüm korktu.
Bulantom falan da olmuyor öyle beni rahatsız eden
Git birsey olmaz deriz olacagi tutar. Boyle vebal almak istemem ama ben kendim kullanarak 4 saatlik yolculuga gidiyordum 2 ayda bir. Hicbir sorun yasamadik. Hatta dogumdan onceki gece kendim hastaneye gidip oda suslememe baktim. Korkma Allaha emanet gidersin..
Yuruse daha iyi :) doktorlarin dedigi de o :)yolculuğu yürüyerek yapmıcaz annederdim ben sizin yerinizde olsam
kaldı ki doktor da onay vermiş.