Kızlar acil düşük mü yapıyorum

cigdem5777

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2024
72
10
28
kızlar 7 haftalık hamileyim dün kahvaltıdan sonra uyuyayım dedim kalktığımda altım ıslanmıştı bende akıntı geldi zannettim bir sildin kahverengi kahve telveli gibi akıntı gelmiş yoğun bir şekilde sonra hemen acile gittim dr baktı kanama vs birşey yok kalbi atıyor kese bozuk değil dedi duphaston ve Progestan kullanıyorum ama dünden beri sildikçe geliyor hala başıma böyle gelen var mı çok korkuyorum nedir bu ne olur yardımcı olun bana

Benimde bu haftalarda başlayan kahverengi lekelenmelerim olmuştu. Önlem alınmış progestan da kullanıyormuşsun. Kendini çok fazla yorma bol bol su içip ayaklarını uzatabilirsin. Bebeğin sımsıkı tutunsun sana☺️

kızlar 7 haftalık hamileyim dün kahvaltıdan sonra uyuyayım dedim kalktığımda altım ıslanmıştı bende akıntı geldi zannettim bir sildin kahverengi kahve telveli gibi akıntı gelmiş yoğun bir şekilde sonra hemen acile gittim dr baktı kanama vs birşey yok kalbi atıyor kese bozuk değil dedi duphaston ve Progestan kullanıyorum ama dünden beri sildikçe geliyor hala başıma böyle gelen var mı çok korkuyorum nedir bu ne olur yardımcı olun bana
Kız kardeşim böyleydi ilk haftalarda olmustu hatta kıpkırmızı kan bile geldi 3 4 kez tekrar etti farklı zamanlarda. Kese şekli bozuk değildi kanama alanı yoktu. Şuan 24 haftalık doktor daha önce ki adet kanamalarının geldiğini söyledi uzun zamandır gelmiyor kan faln şükür. Sizin de öyledir belki korkmayın

Bana da bu önemli değil eski kan dedi ama korkuyor insan ister istemez ilaç kullandığım halde kesilmedi

Bana da bu önemli değil eski kan dedi ama korkuyor insan ister istemez ilaç kullandığım halde kesilmedi
Kesenin şekli bozulmadığı sürece korkmayın daha çok yenisiniz şimdiden telaşa kapılmayın doktor ne derse onu yapın 🙏

X