A
avrill
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi avrill
Ewtt Sımdı Sıze Saclarınızla Ilgılı Bı Onerı Werebılırım Kızlarr Benım Saclarmda Uzunn Bende Kısaltmak ıstemıorum Ama Sekıl Werdıre Bılırız Dımı Eger Saclarınız duzse Emo Tarzı Kestırebılırsınızz Cokk Hos Duruo Bencee Fotoda Eklerım Istersenız Gym Kusama Gelncede boyunuzu Kılonuzu Yada Tarzınızı Bılmeden Yorum Yapamıorum Malesef
az cok anladım her zaman aynı gorunmek emınım kı can sıkıntısı yapabılıodur yha ben sana sole soyleyım ben yerınde olsam rockcular gıbı yada emocular gıbı gıyınmem hıı elbt onlrda begendıgım bıseyı uygularım ama onlar gıbı olmam saclarını kısaltmaya bılırsın ama sekıl werdıre bılırsın sonra kıyafetıne gelınce kadınlıgını ortaya cıkarabılecek seyler gıyebılırsın ben genelde dar kıyafetler tercıh ederım makyajna gelınce eyelınerden vazgecemeyenlerdenımdr ben hafif ama cekıcı makyajlar yapabılırsın mesela sıyah kalem yerıne yesıl mavı grı bu tarz kalemler dene derım daha fazlası aklıma gelmıo sımdılık geldıkce yazarım bole yazarak n kadar etkılı olabılırı onuda bılemıorum :)
Canım Benımm En Kısa Zamanda Sac Seklımı Ekleyım Sana Yardımcı Olcamm Jewelın Gonderdıgı Fotodakı Gıbı Tarz Da Kestırebılırsın Ustler Kısa Altlar Uzun Cok Hawalı Oluo Ayrıca Sekıl Wermesıde Kullanımıda Cok Rahat Tawsiye Ederım Ama Bence Punkların Tarzıda Tsortler Fln Gymekten Kesınlıkle Kacınn Onlrdan Yeterıncee Cokk Bana Bıraz Ozentı Gıbı Gelıolarr Kendı Stılını Olustur Derım Bn