• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kızlar acıl cvp

burcumm25

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
118
2
96
Bursa
kızlar bebegım 17 gunluk oldu kakası acık sarı ve sıvık katı degıl yanı acaba ıshal benmı anlamıyorum bıde hemen sut yer yemez kakasını yapıyo ve cok gazı var bı problemmı var bılmıyorum cok az kılo aldı bılgısı olanlar lutfen yardım edın..

çok sık yapıyorsa ve sıvıysa dr götür bence.benim bebeğimde öyleydi ve kilo almamıştı dizanteri çıktı.1 haftadır aynı bugün dr gittik yine tahlil yapılacak.kaka bekliyoruz.

daha bebeğin çok küçük katı bişey yemediği içn katı olmaz zaten dünyaya adepte oluyor annesi telaşlanma zamanla rengi koyulaşçak katılaşçak kokucak allah kolaylık versin güle güle sağlıkla büyüt canım

benm akrabamdada aynı şey oldu günde 8 kez kaka yapıyordu dr.gttler ve hatrlaymdm ama amip gbi bişi çıkmıltı,ynede tedbir al sen ve götür ama bişi yoktur korkma

canim korkma yeni dogan bebeklerde gund eiki uc kez kaka yapmasi normalmis zaten saglikli hasta olmayan bir beebgin kakasi cok koyu olmayan acik sari renkte olurmus.icini ferah tut.

bebeğin daha çok küçük.emen bebeklerin bir süre kakalarının bu şekilde olması gayet normal.normali zaten sarıdır.emdiği için de sıvı olması gerek zaten.ishali anlarsın her gazında bile kakası gelir hemen ama aynı idrar gibi olur.bir de emerlerken mutlaka yapıyorlar gaz ya da kakalarını:) asıl kakası yeşil olursa endişelenmelisin.kilo alımının da bunlarla ilgisi olduğunu sanmıyorum.doktor ne dedi ki?

canım benim kızım 2 aylık sürekli sarı yapıyo ama 3 gündür sıvı
dr a gittik salgın varmış ishalde olabilir
dediğin gibi karnını doyurduğum gibi kaka yapıyor.

benimki hep sıvıydı nadiren katı olurdu kızlar
her emmede kaka ille yapardı
her bebeğin bünyesi farklı
tam hah artık katılaştı derken 2 aylık gibi salyalar başlaadı dişş sıkıntılarıı
yine cıvıklaştı
dişler çıktı
katı gıda da alıyor artık yine de çok katı değil şükür

Back