- 28 Nisan 2007
- 577
- 2
- 43
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çizgi varsa hamilesindir yani zaten böyle bir durum olmasa eğer 2.çizgi hiç çıkmaz ama bence kan testi yaptır bi doktora görün en kısa zamanda en doğrusu bu sanırım umarım güzel haberler alırsın hayırlısı olsun cnm
kızlar 5 gün önce kan testi yaptırdım sonuç 2.00 dı. fakat az önce yaptığım idrar testinde 2. çizgi belli belirsiz çıktı. zaman geçtikçe görünmeye başladı ama halen belli belirsiz bu nedemek lütfen acil cevap ayrıca hafiften kasıklarım ağrıyo bugün adet olmam lazımdı
canım hayırlı olsun, benimde ikinci çizgi silikti hatta önemsemedim hamile değilim diye baştan, bi kaç gün sonra aklıma geldi hamileymişim, sözün kısası hayırlı olsun canım bebişin
canım tam benim durumum olmus sende bende adetime 2 yada 3 gn kala kan testi yaptırmıstım kanda çıkmamıstı idarda belli belirsiz cıkmıstı adetimden 2 gün sonra kan testi yaptırdığımda hamile olduğum çıkmıştı bazen geç döllenme olabiliyor o yüzden de cıkayabiiyor
bence kesinlikle hamilesin cnm bian kendm yazmıs gibi hisettim sen yzını okuyunca aynısı bende de oldu
peki canım şuan hamilemisin o durumda ne oldu. benim sonuç kanda 2.00 çıktı
canım bence buyuk ıhtımal hamılesın..hem kanda negatıf cıkınca deger 0 lı bırsey cıkıyor..ben bundan 2 ay once yaptırgımda 0,100 cıkmıstı 1 bıle degıl..:roflol:yarın sabah erkenden bır kez daha test yap ve ona gore bır doktora gorun yenıden kan testı yapsınlar...kızlar az önce gecenin bir vakti ikinci bir test daha yaptım başka bir marka onunda 2. çizgi silik çıktı. çok açık pembe bir çizgi ama silik hadi diğer yaptığım bozuktu ya da hatalydı bu damı hatalı offfff
5 gün önce yaptırdığım kan testi negatifti yani 2.00 dı. kafayı yicem ya
canım bence buyuk ıhtımal hamılesın..hem kanda negatıf cıkınca deger 0 lı bırsey cıkıyor..ben bundan 2 ay once yaptırgımda 0,100 cıkmıstı 1 bıle degıl..:roflol:yarın sabah erkenden bır kez daha test yap ve ona gore bır doktora gorun yenıden kan testı yapsınlar...
sevgıler..:dance:
kızlar çok silik bir çizgi ya ufff hayal kırıklığına uğramak istemiyorum akşam idrarıyla yaptım birde eşimde gitmiş 10 tane daha test almış ne yapıcam offf