Nikah Kızlar ACİL Cevap! Nikah daireleri akşam kaça kadar nikah kıyaR?

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
kızlar merhaba ,

nikahımızı 14.02.2011 pazartesi günü istiyoruz.düğünde nisanda olacak nasipse.
14 şubat benim doğum günüm o yüzden özel olsun istiyoruz
fakat malum pazartesi gününe geldiği için insanlar açısından zor olur diye daha çok katılan olsun amaçlı akşam olabilirmi diye düşündük duymuştum 18:30 da falan kıyılan nikahları
Emin olmak için gün alan ve evlenmiş olan siz kk daşlarıma sormak istedim
:)

Bizim nikahımızda geçtiğimiz ekim ayında oldu akşam 4.30da kıyıldı.. son seans 4.30 diye biliyorum ben..Birde canım biz perşembe günü kıydırmıştık nikahımızı düğün yapacağımız için sadece akrabalarımızı davet ettik.
Kartal maltepe belediyesinde hafta sonu nikah kıyım ücreti alıyorlar 500 milyoncuk kadar :)
Hafta sonu kıydırırsanız belediyeye göre 300 ila 500 arasında bir ücret ödemeniz gerekiyor.
Zaten düğün yapacakmışsınız bence yakın akrabaların katılımı yeterli olacaktır.Tabii yine karar sizin..
Şimdiden hayırlı olmasını dilerim

Cevap için sağol canım.
Benim baktığım nikah dairesi avcılar'da.
haftaiçi 45 tl nikah ücreti + 46 tl nikah cüzdanı ücreti
haftasonu 120 tl nikah ücreti + 46 tl nikah cüzdanı ücreti
düğün salonunda olursa nikah ücreti 300 tl + 46 tl nikah cüzdanı ücreti canım.
aradım az önce tekrar
14şubat için kaça kadar nikah kıyılıyor diye
15:30 dedi.
Bakalım ailelerde bir şey demezse Pazartesi gününe geldiği için malum..
Gidip gün alacağız Ocak ilk haftası gelin dedi yetkili

Benim nikahım akşam 20;30'da kıyılmıştı,düğün salonuna gelmişti memur.
Başvururken saati söylüyorsun zaten.Parasını verdikten sonra saat sorun olmaz.

Benim nikahım akşam 20;30'da kıyılmıştı,düğün salonuna gelmişti memur.
Başvururken saati söylüyorsun zaten.Parasını verdikten sonra saat sorun olmaz.

OK Ama o dış mekan için geçerli.Ben nikah dairesinde kıyıldığı zaman geçerli olanı sormuştum.Bizim belediyede 15:30 a kadar kıyıyorlarmış mesela.

her belediyenin saat uygulaması farklı mesela istanbul kadıkoy beledıyesının hafta içi son seansı 16:45

Bizim belediye 600 lira istedi nıkah ve cüzdan parası ve de haziran için günü ocak ayı içinde verceklermiş ne sacma her belediye farklılık gösterıyo

gerçekten saçma her belediye farklı

bazı yerleri siyah taşlı zemini beyaz diz hizası hoş bir elbise giyicem cnm. ama hava kötü olucak belki uzun beyaz bi abiye alırım sen ne giyeceksin

beyaz uzun bi abiye aldım
hava soguk olacak kesin :)
üstüne beyaz kürklü bolero gibi bişey almayı düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…