- 15 Ocak 2014
- 5.926
- 5.124
- 398
- Konu Sahibi Dilara55333
-
Sakin ol çaresiz bir şey değil ki bu. Şampuanı var, tokası var çözülecek durum bunlar. Eczaneden iki farklı marka al ki kesin olsun bol bol yıka geçer gider sakin ol senBu saatte dert oldu bana doğuma çok çok az var
Ağlamaktan mahvolacak birşey yok sakin olun, hepimiz küçükken mutlaka bitlenmişizdir ve çok şükür yaşıyoruz ölmedik:) kimyasal şeyleri almışsınız zaten, doğal olarakta zeytinyağı kullanabilirsiniz.
Sakin ol çaresiz bir şey değil ki bu. Şampuanı var, tokası var çözülecek durum bunlar. Eczaneden iki farklı marka al ki kesin olsun bol bol yıka geçer gider sakin ol sen
Ayıklamak lazım ama yıkama ile olmuyor ki sadece fotoğraftaki sağ sirke mi sizceAy nolacak bitten, annem çok titiz bir kadındır ona rağmen küçükken çok bitlenirdimO kadar sene öncenin bir şampuanıyla bi kez yıkadı annem geçer giderdi sizde korkmayın, Babası her akşam yıkar kızınızı olur biter
Hormonlardan herhalde yoksa büyütecek bir şey yok. Hepimiz bitlendik ne olacak. Eve geçer diye korkmayın hiçbir şey olmaz nefes egzersizleri yapıp rahatlamaya çalışın. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğiniziNormal günde olsam bu kadar panik yapmam ama düşünün ki doğuma belkide saatler var be ben lohusa halimle bebekle mi bitle mi uğraşicam gerçekten saatlerce ağlamak istiyorum doğum korkusu yanına birde yanına bit korkusu ekledim
Çıtlamiyorsa ölüdürAyıklamak lazım ama yıkama ile olmuyor ki sadece fotoğraftaki sağ sirke mi sizce
Hormonlardan herhalde yoksa büyütecek bir şey yok. Hepimiz bitlendik ne olacak. Eve geçer diye korkmayın hiçbir şey olmaz nefes egzersizleri yapıp rahatlamaya çalışın. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi
Çıtlamiyorsa ölüdür
Niye ayıklıyorsunız ki? Şampuanlardan bit tarağı çıkardı eskiden onla taramak yeterdi. Resimdekinin ne olduğunu anlayamam malesefAyıklamak lazım ama yıkama ile olmuyor ki sadece fotoğraftaki sağ sirke mi sizce
Resimdekiler sirke ve büyük olasılıkla canlı sirke.Sirke tarakla tarama sonucu dönülmez.Tek tek saçtan çıkarmak lazım.Niye ayıklıyorsunız ki? Şampuanlardan bit tarağı çıkardı eskiden onla taramak yeterdi. Resimdekinin ne olduğunu anlayamam malesef
Paranit kökünü kurutur merak etmeyin. Ölü o görseldekiler.39+3 haftalık hamileyim zorlu hamilelik vs derken bugüne kadar geldik şükür fakat şimdide kızımın saçına sirke düşmüş ağlamakdan mahvoldum çünkü doğuma bir kaç gün belkide saatler vardı zaten ailem vs burda değil Nyse paranit aldık iki gündür yıkıyorum yastık kılıfı vs değişti bende dün yıkandm bugün yıkanmadim kızımın bugün saçını da kestik. Biraz önce uyurken baktım kalmısmi diye hala 5-6 tane çıktı çıt çıt yapamıyorum peçete ye koyunca rengi sarı kahve sağ mı kalmış bunlar acil cevap lütfen yarın yine yıkicam
Küçükken çok bitlenirdim ben. Ölüler bunlar yüksek ihtimal. Sirkelerde beyazlıklar varsa ölğ oluyolar. Canlı olanlar daha diri ve koyu oluyor39+3 haftalık hamileyim zorlu hamilelik vs derken bugüne kadar geldik şükür fakat şimdide kızımın saçına sirke düşmüş ağlamakdan mahvoldum çünkü doğuma bir kaç gün belkide saatler vardı zaten ailem vs burda değil Nyse paranit aldık iki gündür yıkıyorum yastık kılıfı vs değişti bende dün yıkandm bugün yıkanmadim kızımın bugün saçını da kestik. Biraz önce uyurken baktım kalmısmi diye hala 5-6 tane çıktı çıt çıt yapamıyorum peçete ye koyunca rengi sarı kahve sağ mı kalmış bunlar acil cevap lütfen yarın yine yıkicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?