Kizlar acil bugun hcg 5.0

Üzmek istemem ama seni pek olumlu gibi durmuyor. Kullandığın ilaç da geciktirebilir. Bende kullanmıştım gecikmişti.

Üzmek istemem ama seni pek olumlu gibi durmuyor. Kullandığın ilaç da geciktirebilir. Bende kullanmıştım gecikmişti.
Yo ben aliştm ya aslında 3kimyasal hep beni yıktı bu da öyle olsa tecrübem sayesinde üzülmem Ama dediğin gibi klomn kullandım karnımda çık Ağrı’yo ve değer az

Yo ben aliştm ya aslında 3kimyasal hep beni yıktı bu da öyle olsa tecrübem sayesinde üzülmem Ama dediğin gibi klomn kullandım karnımda çık Ağrı’yo ve değer az
Bak 9 ay her adet günümü beklerken girdiğim sitres yüzünden bebeğim olmadı ne zaman işten ayrıldım relax oldum ilk ay bebeğim oldu ha 5,5 aylık doğum yaptım yaşamadı ayrı. Sen sadece hayırlısını iste ve sitrest yapma inşallah güzel bebeişim olacak

Boyle bir seyi ilk drfa duydum ben de baska bir sorundan oturu doktora gittim dun doktor hamilelikten suphelenmesekte bir test yapalim dedi ilac falan icin hcg direk 1 yani bjr se yok bu ne talihsizlik sizinki de tam kararinda sinirinda cikmis :) eger istiyorsaniz dilerim gonlunuze gore olsun sevgiler

Kaç yıllık evlisiniz ne zamandır bebek deniyorsunuz ve doktorlar bu kimyasal gebeliklerinize bişey demiyormu ?
Bende bildiğim 2 defa kimyasal gebelik yaşadım ve evlendiğimden beride hiç korunmuyordum adetlerim hep düzenliydi bu iki hamileliktede günümde adet oldum bi hafta on gün sonra şühpelenip test yaptığımda öğrendim hep hamile olduğumu diğer adetimde düştü gitti baştada dedim ya bildiğim 2 Allah bilir bilmediğim kaç düşük var 2. Düştükten sonra genetik tahlil istedim doktordan ve böylece tedavi sürecim tam manasıyla başlamış oldu tüp bebek tedavisiyle Eylül 2016 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür sizde ihmal etmeyin daha iyi bi doktora görünüp kapsamlı bakılsın hem size hem eşinize

Ay canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda versin benim Şirinmi şirin bir kızım var kardeşi olsun istiyor o hemen olmştu ama ondan sonra 3 kimyasal olunca ve böyle bir durumla karşılaşınca şaşırdım

Evet Allah’ın işi belli olmaz ama işte 3kimyasal sonrası korktum
Yo canim korkma ilk cocgumda bna iki gunde bir gel gel dediginde hergun moralim bozulyordu keseyi gorene kadar oyleydim cuma git yukselme varsa zaten gebesindir bu seferde keseyi bekleyecen sonrada ultrson kalp atisi derken kucagina alirsin ins bunlar tatli can siklmalari :) hersey gonlunce olsun

Evet çok teşekkür ederim ilginiz için ama adet günü böyle düşük bir sayı en yapacağımı anlamadım

Ay çok sağol canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin ama bi bilsen o 3 kimyasal gebeligimdede hep hamileyim dedim hep artışlara baktık en son kese görmeden 3ü düştü

Ya 15gun once iliski sonrasi acik kirmizi kan geldi sabah doktora gittim dedi yumurtan catlamis ve bugun adetimin28 gunu ve Ben normalde hep 22gun Sonra olurdum hep erken ve ilk defa bugun 28 klomende kullanmistm etkisi varmi acaba
Valla 2 günde artış olmuş ama dediğin tarihte yumurtlama olmamış demek ki.Geçen hafta olmuş olabilir.

idrar testi yaptınmı günün gecmiş benim dah var günme 2 gün önce kan vermiştim bugün sonuçlarda 10.8 çıktı benide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…