- 7 Ağustos 2017
- 817
- 723
- 23
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cuma yine bakcam ama işte kimyasal olur diye korkuyorum
İşte cuma gitçem korkuyorum kimyasal olur diye5.0 gebe olabilrsnz iki gunde bir test tekrarina gel demesi lazim doktorun demediysede git
Sağol canım hepimiz için hayırlısıHayırlısı olsun inşallah
Yo ben aliştm ya aslında 3kimyasal hep beni yıktı bu da öyle olsa tecrübem sayesinde üzülmem Ama dediğin gibi klomn kullandım karnımda çık Ağrı’yo ve değer azÜzmek istemem ama seni pek olumlu gibi durmuyor. Kullandığın ilaç da geciktirebilir. Bende kullanmıştım gecikmişti.
Belki yeni gebesin hic kotu dusunmeYo ben aliştm ya aslında 3kimyasal hep beni yıktı bu da öyle olsa tecrübem sayesinde üzülmem Ama dediğin gibi klomn kullandım karnımda çık Ağrı’yo ve değer az
Bak 9 ay her adet günümü beklerken girdiğim sitres yüzünden bebeğim olmadı ne zaman işten ayrıldım relax oldum ilk ay bebeğim oldu ha 5,5 aylık doğum yaptım yaşamadı ayrı. Sen sadece hayırlısını iste ve sitrest yapma inşallah güzel bebeişim olacakYo ben aliştm ya aslında 3kimyasal hep beni yıktı bu da öyle olsa tecrübem sayesinde üzülmem Ama dediğin gibi klomn kullandım karnımda çık Ağrı’yo ve değer az
Yo ben aliştm ya aslında 3kimyasal hep beni yıktı bu da öyle olsa tecrübem sayesinde üzülmem Ama dediğin gibi klomn kullandım karnımda çık Ağrı’yo ve değer az
Evet Allah’ın işi belli olmaz ama işte 3kimyasal sonrası korktumBelki yeni gebesin hic kotu dusunme
Ay canım çok üzüldüm rabbim tez zamanda versin benim Şirinmi şirin bir kızım var kardeşi olsun istiyor o hemen olmştu ama ondan sonra 3 kimyasal olunca ve böyle bir durumla karşılaşınca şaşırdımBak 9 ay her adet günümü beklerken girdiğim sitres yüzünden bebeğim olmadı ne zaman işten ayrıldım relax oldum ilk ay bebeğim oldu ha 5,5 aylık doğum yaptım yaşamadı ayrı. Sen sadece hayırlısını iste ve sitrest yapma inşallah güzel bebeişim olacak
Yo canim korkma ilk cocgumda bna iki gunde bir gel gel dediginde hergun moralim bozulyordu keseyi gorene kadar oyleydim cuma git yukselme varsa zaten gebesindir bu seferde keseyi bekleyecen sonrada ultrson kalp atisi derken kucagina alirsin ins bunlar tatli can siklmalari :) hersey gonlunce olsunEvet Allah’ın işi belli olmaz ama işte 3kimyasal sonrası korktum
Evet çok teşekkür ederim ilginiz için ama adet günü böyle düşük bir sayı en yapacağımı anlamadımBoyle bir seyi ilk drfa duydum ben de baska bir sorundan oturu doktora gittim dun doktor hamilelikten suphelenmesekte bir test yapalim dedi ilac falan icin hcg direk 1 yani bjr se yok bu ne talihsizlik sizinki de tam kararinda sinirinda cikmis :) eger istiyorsaniz dilerim gonlunuze gore olsun sevgiler
Ay çok sağol canım benim rabbim hepimizin gönlüne göre versin ama bi bilsen o 3 kimyasal gebeligimdede hep hamileyim dedim hep artışlara baktık en son kese görmeden 3ü düştüYo canim korkma ilk cocgumda bna iki gunde bir gel gel dediginde hergun moralim bozulyordu keseyi gorene kadar oyleydim cuma git yukselme varsa zaten gebesindir bu seferde keseyi bekleyecen sonrada ultrson kalp atisi derken kucagina alirsin ins bunlar tatli can siklmalari :) hersey gonlunce olsun
Valla 2 günde artış olmuş ama dediğin tarihte yumurtlama olmamış demek ki.Geçen hafta olmuş olabilir.Ya 15gun once iliski sonrasi acik kirmizi kan geldi sabah doktora gittim dedi yumurtan catlamis ve bugun adetimin28 gunu ve Ben normalde hep 22gun Sonra olurdum hep erken ve ilk defa bugun 28 klomende kullanmistm etkisi varmi acaba
Tekrar ettir cuma günü kanı bari.İki kat artarsa sıkıntı yapma hiç.belkide ama ilk defa böyle oldu karnımda agrıyo adet olacakmş gibi
10 ve ustucanım yarın gidecem zaten de sence iki katı kaç olması gerekir carsamba 5 olup cuma kaç olması lazım
idrar testi yaptınmı günün gecmiş benim dah var günme 2 gün önce kan vermiştim bugün sonuçlarda 10.8 çıktı benidekizlar Ben her 22 gun gecer adet olurdum ben bu ay adetimin28 gunu adet olmadim be adetimin 2gunu Klomen Kullandim Pazartsi hcg 2.5 bugun 5.0 sizce Nedir bu adet olacakmisim Gino karnimda ara ara Agriyo be 3kimyasalda gecirmistm yinemi kimyasal Hardin edin