Kizlar acil bugun hcg 5.0

Seni anlıyorum bende kimyasal gebelik gecirdim.
İnsan cok üzülüyor.
Esinin spermlerine baktır. Morfolojileri bozuk ise kimyasal gebelik oluyo.
Bu kadar üst üste hele kimyasalin varsa eşinin mutlaka spermlerine bakilmali.
Benim akilli doktora dedim diyo genetiktr sprm testi dedim genetik bosver dedi

Benim akilli doktora dedim diyo genetiktr sprm testi dedim genetik bosver dedi
Sen o doktoru bir an önce değiştir.
Bilir kişi olarak bilmiş bilmiş yazmak istemiyorum ama benim esimin sperm morfolojileri bozuk %2.
Bu yüzden normal yolla gebelik kimyasal oluyor.
Tüp denedim tüp de tutmadi ve sperm dnalarinda da problem yok yani bide o olsa düşünemiyorum.
Demek ki sende hic bir sorun yok cnm.
Eger sende problem olsa hic hamile kalamazsin.

Ya benim kizim var tane rabbim herkeze versin ikincusini dusunduk AMA hep kimyasal oldu simdide Boyle cok korkuyorum

Hım o zaman şöyle olabilir erkeklerin spermlerinin %90 nı morfolojisi bozuk zaten.
Yani her erkeğin sperminin %90 morfolojisi bozuk. Önemli olan işte bu bozuk oranin artmamasi.
Hızda önemli belki sperm hizi yavaslamista olabilir.
L_Arjinin al, gida takviyeleri ile sperm hızları artiyor.
Ben sürekli bu işlerle ilgilendigim için artık tükendim inan.
Demek ki bozuklarla denk gelmiş.
Olabilir olmaz die bişey yok sen denemelere devam et cnm.

Sperm testi devlwtte hemen cikarmi Sonucu Peki sence ve sperm icin me versem iyi Gelir rabbim Sanada bir an once Nasip etsin

Regl tarihindeyseniz ilişki üstünden 20 gün kadar geçtiyse bence değer düşük. Bayağı yüksek olması gerekirdi

Regl tarihindeyseniz ilişki üstünden 20 gün kadar geçtiyse bence değer düşük. Bayağı yüksek olması gerekirdi
Evet iki uc Sefer iliski oldu Zaten Banada dusuk geldi ama iki gun sonra 2 den sonra bes olunca aklim karisti

Sperm testi devlwtte hemen cikarmi Sonucu Peki sence ve sperm icin me versem iyi Gelir rabbim Sanada bir an once Nasip etsin
Folik asit 400 pg al solgar in al o uygun içinde 90 tane var. 40 tl.
L_arjinin 1000 lik al içinde 90 tane var. 90 kusur tl. Fakat şu an solgarin ürünlerin gelmesinde problem var L_arjininin 500 lüğü var. İçinde 50 tane var 42 lira.
Bunlar çözüm inan bana diğerleri para tuzağı.
Faydasini mutlaka görürsün.
Biz ne proflara doclara gittik hepsinin verdiği vitanim baska bişey vermiyorlar.
Sigara içki içiyorsa biraksin bide.
L_arjinin spermlere inanılmaz etkili hizi arttiyor ve morfolojiyi düzeltiyor.
Bana da dua et inş benimde bebegim olur. Cuma günü amelîyat oldum.
Bu süre bi gecsin tekrar tüp bebek yapacağız.
Bak ben ne sorunlarla hamile kaldim.
Doktorlar bile inanamıyorum.
Sen ki bi doğum yapmışsın olur bebeğin.

Ay sana çok üzüldüm canım rabbim kucağına önce sağlıklı sonra hatırlı 4üzler nasip etsin olur inşallah cnm ya benim eşim için de imkansiz çocuğu olaun demiş doktorlar küçükken ameliyat olmuş ve evlenir evlenmez dünyalar tatlısı kızımız oldu üzme kendini elbet olur

Kasık fıtığı ameliyatı olduysa spermler ve testislerle ilgili damarlara zarar veriyor.
İnş cnm inş.
Güzel kalpler bana dua ettikçe çocuk olacak inanıyorum.

Ya bugün sordum pek ilgilenmedi 10üstü gebelik olur dedi ve çok karışık benimkisi hep erken adet olurdum pazartesi 2yken bugün beş olmuş o yüzden baya kafam karşıtı normal gebelik olurmu acaba

Biraz daha bekle kan testi yaptır net olur

5.0 gebe olabilrsnz iki gunde bir test tekrarina gel demesi lazim doktorun demediysede git

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…