Kizlar acil bugun hcg 5.0

figen56

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2017
385
183
23
28
kizlar Ben her 22 gun gecer adet olurdum ben bu ay adetimin28 gunu adet olmadim be adetimin 2gunu Klomen Kullandim Pazartsi hcg 2.5 bugun 5.0 sizce Nedir bu adet olacakmisim Gino karnimda ara ara Agriyo be 3kimyasalda gecirmistm yinemi kimyasal Hardin edin

Geç döllenme olabilir beş ve üstü hamilelik diye değerlendiriliyor. Biraz daha bekleyin yine test yaptırın.

YA kimyasal Olur diye korkuyorum yinede artis iyi Mi sizce Pazartesi 2.5 olup bugun 5.0 olmus

Off aklim karisti adet olmam Greek bugun ve 2gun once 2 bugun5 karnimda cok agriyo acaba saglikli gebelik olurmu yaaaa

Bana artisi normal gibi geldi canimm pazartesi tekrar git. Hatta icine sinmiyorsa cuma tekrar saglik ocaginda veriver kan. Alah sag salim kucagina almayi nasip eder ins

Kimyasal gibi duruyor adet vakti geldi mi?Çatlama ne Zaman oldu ve bugün kaçıncı günü Can'ım.

Bekle cnm bana doktor 10 üzeri pozitif diyoruz demişti.
İnş kimyasal değildir.

Bana artisi normal gibi geldi canimm pazartesi tekrar git. Hatta icine sinmiyorsa cuma tekrar saglik ocaginda veriver kan. Alah sag salim kucagina almayi nasip eder ins
Allah razi olsun cnm rabbim gonlune gore versin Cuma yine gitcem ama adet gunum bu deger az gibi geldi doktorda iyi ilgilenmedi gebelik. Yok git hafta bekle dedi 3kimyasal gecirmistm korkuyorum yine kimyasal olur die

Kimyasal gibi duruyor adet vakti geldi mi?Çatlama ne Zaman oldu ve bugün kaçıncı günü Can'ım.
Ya 15gun once iliski sonrasi acik kirmizi kan geldi sabah doktora gittim dedi yumurtan catlamis ve bugun adetimin28 gunu ve Ben normalde hep 22gun Sonra olurdum hep erken ve ilk defa bugun 28 klomende kullanmistm etkisi varmi acaba

hamilesin insaallah devam eder

Bekle cnm bana doktor 10 üzeri pozitif diyoruz demişti.
İnş kimyasal değildir.
Banada doktor bugun oyle dedi 5ti yok gebelik 10 uZeri Amcam dedi ve adet sokturucu istedim bekle dedi kimyasal olur die cok korkuyorum acaba Boyle olup saglikli gebelik gecirmis olan varmi

Artis normal günasiri kan takiplerinde 2 kati olmasi beklenir xuma 10 ve uzeri bi rakam cikacak sonra katlaya katya yukselecek

Banada doktor bugun oyle dedi 5ti yok gebelik 10 uZeri Amcam dedi ve adet sokturucu istedim bekle dedi kimyasal olur die cok korkuyorum acaba Boyle olup saglikli gebelik gecirmis olan varmi
Seni anlıyorum bende kimyasal gebelik gecirdim.
İnsan cok üzülüyor.
Esinin spermlerine baktır. Morfolojileri bozuk ise kimyasal gebelik oluyo.
Bu kadar üst üste hele kimyasalin varsa eşinin mutlaka spermlerine bakilmali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…