Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artış az cnm. Yine de tekrar yaptır testi.YA kimyasal Olur diye korkuyorum yinede artis iyi Mi sizce Pazartesi 2.5 olup bugun 5.0 olmus
Allah razi olsun cnm rabbim gonlune gore versin Cuma yine gitcem ama adet gunum bu deger az gibi geldi doktorda iyi ilgilenmedi gebelik. Yok git hafta bekle dedi 3kimyasal gecirmistm korkuyorum yine kimyasal olur dieBana artisi normal gibi geldi canimm pazartesi tekrar git. Hatta icine sinmiyorsa cuma tekrar saglik ocaginda veriver kan. Alah sag salim kucagina almayi nasip eder ins
Ya 15gun once iliski sonrasi acik kirmizi kan geldi sabah doktora gittim dedi yumurtan catlamis ve bugun adetimin28 gunu ve Ben normalde hep 22gun Sonra olurdum hep erken ve ilk defa bugun 28 klomende kullanmistm etkisi varmi acabaKimyasal gibi duruyor adet vakti geldi mi?Çatlama ne Zaman oldu ve bugün kaçıncı günü Can'ım.
hamilesin insaallah devam ederkizlar Ben her 22 gun gecer adet olurdum ben bu ay adetimin28 gunu adet olmadim be adetimin 2gunu Klomen Kullandim Pazartsi hcg 2.5 bugun 5.0 sizce Nedir bu adet olacakmisim Gino karnimda ara ara Agriyo be 3kimyasalda gecirmistm yinemi kimyasal Hardin edin
Banada doktor bugun oyle dedi 5ti yok gebelik 10 uZeri Amcam dedi ve adet sokturucu istedim bekle dedi kimyasal olur die cok korkuyorum acaba Boyle olup saglikli gebelik gecirmis olan varmiBekle cnm bana doktor 10 üzeri pozitif diyoruz demişti.
İnş kimyasal değildir.
Hayirlisi rabbimden insallah saglikli not gebeliktrhamilesin insaallah devam eder
Seni anlıyorum bende kimyasal gebelik gecirdim.Banada doktor bugun oyle dedi 5ti yok gebelik 10 uZeri Amcam dedi ve adet sokturucu istedim bekle dedi kimyasal olur die cok korkuyorum acaba Boyle olup saglikli gebelik gecirmis olan varmi
Yani10 sonrasi dahami yuksek olmaya baslicakArtis normal günasiri kan takiplerinde 2 kati olmasi beklenir xuma 10 ve uzeri bi rakam cikacak sonra katlaya katya yukselecek