How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Kızlar acil bilen var mi böbrek şişmesi

sevil.

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
635
46
643
İstanbul
Kızlar babam doktora gitti böbrekleri ağrıyor taş vardı doktor muayne etmiş taş var ama asıl önemli olan böbreğin şişmiş ve kaybedebilirisn demiş hiç etrafınızda böyle bir şey oldu mu netten bakıyorum düzgün bir şey bulamadım neden olur tedavisi nasildir hic bilmiuorum

Benim hamileyken şişmişti bebek baskı yaptığı için idrarıma kan karışıyordu. Her doktor farklı birşey söyledi sezeryan ol diyen bile oldu ama ben normal doğumumu bekledim çünkü bebiş 7 aylıktı.

Nette gayet açıklayıcı makaleler var okuyabilirsiniz. Tedavisi erken tanıda mümkün çok geçmiş olsun

merhaba canım doktor böbreginin şiş olduğunu söyleyince babanıza bilgi vermemişmi?su sebepten,tedavisi su sekilde gibi yada siz sormadınız mı? size en yakın doktor yardımcı olacaktır.

merhaba canım doktor böbreginin şiş olduğunu söyleyince babanıza bilgi vermemişmi?su sebepten,tedavisi su sekilde gibi yada siz sormadınız mı? size en yakın doktor yardımcı olacaktır.
Sebep soylememis tahlil istemis ama bugune yetismedi yarin alacagiz sonuclari tedavi olmazsan kaybedersin bobrek patlayabilir demis

Back