• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama kızlar acıl bı sorum var bakar mısınız?

Fountain

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2008
3.199
119
163
kızlar sacımı yogun kızıla boyadım dıplerı harıc renk super doldu dıplerı bıraz daha kırmızı duruyo ve 1 hafta olcak hergun akıyo sacımı yıkarken kırmızı kırmızı ne zamana kadar akacak boya olarak guzel dedıdıgınız görsel olarakk paylasır mısınız

kızıl saç akar tatlım, durdurulması mümkün değil malesef :umursamaz:

benimde nerdeyse 1 ay olacak boyayalı akıyor.onun bir sınırı yok heralde kuaförüm benim saç boyayı kusar belli süre demişti.

cnm bende kızıla boyadım saçımı ve 2 ay olacak her banyoda akıyor. ve kurutmadan asla yatamıyorum. çünkü yastıklar mahvoluyor. bende merak ediyorum ne zaman duracak bu yaaa bıktım artık. saçımı siyaha boyatcam bi dahada asla boyatmam. fisfisfis

cnm kızıl sürekli akar benim sürekli akıyordu ama rengi kötüleşmiyordu daha da güzelleşiyordu ben koleston aşk alevine boyardım diplerinin açık olmasının sebebi diplerin beyaz mıydı? eğer öyleyse burda bi arkadaşın bana önerdiği bişi vardı saçlarının uçlarından boyamaya başla demişti diplerde boya az durur heryer eşit olur demişti umarım yardımcı olmuşumdur bu da fotom umarım işine yarar

cnm kızıl sürekli akar benim sürekli akıyordu ama rengi kötüleşmiyordu daha da güzelleşiyordu ben koleston aşk alevine boyardım diplerinin açık olmasının sebebi diplerin beyaz mıydı? eğer öyleyse burda bi arkadaşın bana önerdiği bişi vardı saçlarının uçlarından boyamaya başla demişti diplerde boya az durur heryer eşit olur demişti umarım yardımcı olmuşumdur bu da fotom umarım işine yarar

Bu foto çok güzel canım, renk bir harika.. Aşk alevi mı bunun adı?

canım renk harika,,sen anlarsın ya ,,benim beğendiğim bi renk var,,,albümlere gir görürsün,,çok beğendim,,fakat ne renk bilmiyorum,,sence bakımı nasıl olur,,lütfen fikir ver,,,,,,bide senin boyanın adı ve numarasını yazarmısın,,evde kendinmi boyuyosun,,çok akıyomu,,akınca rengi açılıyomu?ayy çok soru sordumkaydirigubbakcemile3

Back