Kızlar acil beta hcg ile ilgili cevap verir misiniz

Anllll

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2020
2
1
34
Son adet tarihim 7 ekim bitiş 12 Ekim gecikince test yaptım çift çizgi belirgin bir şekilde çıktı 11 kasımda doktora gittim kan değerim 52.60 çıktı bir hafta sonra tekrar gel dedi bugün gittim yani 18 Kasım 287 çıktı kese gözükmüyor bazen olabiliyor dedi doktor fakat çok kafama takıldı sizce normal mi bu artış ağrım yok bulantı halsizlik var göğüs hassasiyeti var

Son adet tarihim 7 ekim bitiş 12 Ekim gecikince test yaptım çift çizgi belirgin bir şekilde çıktı 11 kasımda doktora gittim kan değerim 52.60 çıktı bir hafta sonra tekrar gel dedi bugün gittim yani 18 Kasım 287 çıktı kese gözükmüyor bazen olabiliyor dedi doktor fakat çok kafama takıldı sizce normal mi bu artış ağrım yok bulantı halsizlik var göğüs hassasiyeti var
selam normalde bugün 400 lerde falan olması lazım , 287 az gibi geldi bana.ama sadece buna takılma ,ihmal de etme 2 gün sonra tekrar kan ver.korkutmak istemem ama dış gebelik,kimyasal gebelik vs de olabilir,dikkatli ol

selam normalde bugün 400 lerde falan olması lazım , 287 az gibi geldi bana.ama sadece buna takılma ,ihmal de etme 2 gün sonra tekrar kan ver.korkutmak istemem ama dış gebelik,kimyasal gebelik vs de olabilir,dikkatli ol
Bende o yüzden korkuyorum ya😔 teşekkür ederim 🙏

İki kat artma olmamış ama bu sağlıksız yada düşük olacağı anlamına gelmez bol bol dua et bebeğin seninle kalıcak

2 günde bir tekrar test yapın 2 katına çıkması lazım. Değer 2000i geçtikten sonra kese görünür

Merhaba sizler bu konuda bilgili olduğunuz için sorayım dedim, tek ilişkiden sonra adet gecikti tarlusal ile adet oldum. Bahsettiğim ilişkiden 25,32,47,53,64 gün sonra beta hcg 0.1, 0.2, 0.106 çıktı. Neyse bugün 65 gün oldu karından baktı kese de yok. Pcos var dedi. Bu ay da adet gecikti bunun gebelikle ilgisi var mı? Şu an göğüslerim aşırı sızlıyor karnım şişti adet olacak gibiyim ama 4 gün gecikti. Ne diyorsunuz hanımlar?

X