- 3 Eylül 2024
- 32
- 11
- 22
-
- Konu Sahibi gizemli_2000
günde 2 kat artış beklendiği için gayet iyi gibi h canınızı sıkmayın erken vermişsiniz kanı ondandır içinizi ferah tutunMezbaha kızlar transfer oldum ve bugün 8. Günüm
İki gün önce kan verdim beta için 8.4 çıktı bekledim bugün verdim 35.4 çıktı yükselip bana az geldi gebelik olmasa da beta hcg yükselir mi yardımcı olur musunuz korktum
Evet erken oldu 14. Günde verin dedi doktorum teşekkür ederimgünde 2 kat artış beklendiği için gayet iyi gibi h canınızı sıkmayın erken vermişsiniz kanı ondandır içinizi ferah tutun
Hayırlı olsunMezbaha kızlar transfer oldum ve bugün 8. Günüm
İki gün önce kan verdim beta için 8.4 çıktı bekledim bugün verdim 35.4 çıktı yükselip bana az geldi gebelik olmasa da beta hcg yükselir mi yardımcı olur musunuz korktum
Merhaba ne oldu acaba son testiniz durum nedir ?Evet erken oldu 14. Günde verin dedi doktorum teşekkür ederim
Elhamdülillah yükseldi ilk 2111 iki gün sonra 3332 oldu çok şükür 10 gün sonra kese görmeye gelebilirsin dediMerhaba ne oldu acaba son testiniz durum nedir ?
İlk Testi transferin kaçıncı günü yaptınız ? Ve kaç çıkmıştıElhamdülillah yükseldi ilk 2111 iki gün sonra 3332 oldu çok şükür 10 gün sonra kese görmeye gelebilirsin dedi
İlk transferin 4.gunu yaptım evde gebelik testi silik çizgi gördümİlk Testi transferin kaçıncı günü yaptınız ? Ve kaç çıkmıştı
Neden?yükselip bana az geldi
Bu değerlerle kese görünmesi lazımdı zaten ,nasil on gün sonra kese görmeye gelebilirsiniz demişler ki ?Elhamdülillah yükseldi ilk 2111 iki gün sonra 3332 oldu çok şükür 10 gün sonra kese görmeye gelebilirsin dedi
Ya aslında ben de gitmek istedim ama doktor 10 gün sonra git diyor bende anlamadım aranız da Fertijin tüp bebek merkezine giden var seval hocaya o öyle dedi herkese öyle diyormuşBu değerlerle kese görünmesi lazımdı zaten ,nasil on gün sonra kese görmeye gelebilirsiniz demişler ki ?
Bildiğim kadarıyla 1500 olunca beta kese görünüyor
Anlamadım demek istediğiniNeden?
Valla orayı bilmiyorum da bana saçma geldi açıkçası. Hatta bu değer ile iki gün belki de yarın bile gitseniz kalp atışını duyarsınızYa aslında ben de gitmek istedim ama doktor 10 gün sonra git diyor bende anlamadım aranız da Fertijin tüp bebek merkezine giden var seval hocaya o öyle dedi herkese öyle diyormuş
İşte ben de öyle düşündüm çok da istedim gıtmeyş ama hastane olumlu sonuç aldıktan sonra bi degişti ne bilgi veriyorlar ne de bişey hayırlı olsun bile demediler 10 gun sonra kese görmeye gel dedi sadece bende şaşırdımValla orayı bilmiyorum da bana saçma geldi açıkçası. Hatta bu değer ile iki gün belki de yarın bile gitseniz kalp atışını duyarsınız
Maşallah çok artmıs bence kese görünür suan.ama doktor garanti olsun diye 10 gün sonra gel demisİlk transferin 4.gunu yaptım evde gebelik testi silik çizgi gördüm
Sonra 4. Günü 8.4 çıktı
Transferin 6.Günü 35 gördüm
Transferin 14. Günü 2111 cıktı doktorum iki gün sonra bir daha verdi
16. Günü 3332 ye çıktı elhamdülillah
Doktorum ilaçlara devam et 10 gün sonra kese görmeye gelebilirsin dedi
Peki sizce kızlar kan değerinden ikiz olduğu belli oluyor mu hoca bana iki tane 5. Gün emriyosu transfer ettiMaşallah çok artmıs bence kese görünür suan.ama doktor garanti olsun diye 10 gün sonra gel demis
Maşallah belkide ikizdir çünkü çok artmış 16 günde değer. Bence sen başka doktora git baktır 2 kese vardırPeki sizce kızlar kan değerinden ikiz olduğu belli oluyor mu hoca bana iki tane 5. Gün emriyosu transfer etti
Bence burada bir yanlış var transferin 4. Günü testte hiç çıkmaz silik çizgi nasıl çıktı ve beta 8.4 eminmisin tekrar bir kontrol edermisin rica etsem ?İlk transferin 4.gunu yaptım evde gebelik testi silik çizgi gördüm
Sonra 4. Günü 8.4 çıktı
Transferin 6.Günü 35 gördüm
Transferin 14. Günü 2111 cıktı doktorum iki gün sonra bir daha verdi
16. Günü 3332 ye çıktı elhamdülillah
Doktorum ilaçlara devam et 10 gün sonra kese görmeye gelebilirsin dedi
Ay bilemedim ki ya kocam aslında dedi sen durmaz gidersin diyorMaşallah belkide ikizdir çünkü çok artmış 16 günde değer. Bence sen başka doktora git baktır 2 kese vardır
Bence burada bir yanlış var transferin 4. Günü testte hiç çıkmaz silik çizgi nasıl çıktı ve beta 8.4 eminmisin tekrar bir kontrol edermisin rica etsem ?