Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nerde gördünüz telefonun ışığını son sürat açıp iyice zoomladım yine göremedimBen gordum de ayni seyi kemdimde yaşıyorum var desem yalan olur yok.desemde
Keset test te direk görünüyorNerde gördünüz telefonun ışığını son sürat açıp iyice zoomladım yine göremedim
Gör yawBen göremedim
8 aydır bu anı yaşayan biri olarak ne yazıkki hiç birşey gözükmüyorDün test yaptım böyle çıktı bugün erken gebelik testi aldım oda böyle sizce var mıEki Görüntüle 3454600 Eki Görüntüle 3454599
Of yaBende göremedim benim bildiğim hassas gebelik testinde çıkarsa kasette çıkıyor
Bende 1'5 senedir yaşıyorum eşim amelyat oldu belki oldu diye işte8 aydır bu anı yaşayan biri olarak ne yazıkki hiç birşey gözükmüyor
Çok garip yaKaset testin fotoğrafı ne zaman, kurumuş gibi sanki. Kaset testte ben de gördüm silik çizgi
Keset test te direk görünüyor
Bilmyorm ya moralm.bozulduNerde gördünüz telefonun ışığını son sürat açıp iyice zoomladım yine göremedim
Allahm tez zamanda bize bağışlasınBen gordum de ayni seyi kemdimde yaşıyorum var desem yalan olur yok.desemde
Ay inşallah ya çok garip kan versem mi yarn bir daha yapıp mı gitsemKaset testin fotoğrafı ne zaman, kurumuş gibi sanki. Kaset testte ben de gördüm silik çizgi
Nerde gördünüz telefonun ışığını son sürat açıp iyice zoomladım yine göremedim
Demek ki sadece hamişler görüyorEki Görüntüle 3454634
Hala mı görmüyoring
Hiç testte hayalet çizgi aramamış ki ne bilsinDemek ki sadece hamişler görüyor
Özellikle sizden yorum istiyorum :) burada yorumlarınızı çok gördüm , sizce gölge var mı yoksa benim gözümün ayarları mı bozuldu?Hiç testte hayalet çizgi aramamış ki ne bilsin