kızlar acil bakın sumuksu akinti

Cicegiimmbe

😍hayatguzel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2011
1.825
347
Selam kızlar benim iki çocuğum var biri 4 yasinda biri 11 aylık geri çekme yontemi ile korunuoduk bugün yarın adet günüm ama adet olmadan iki hafta önce bolca sumuksu akıntı geldi yumurta akı gibi o aralar sancıda girip çıktı şimdide Karnım ağrıo ikigundur ama ne gelen var ne gelen 28 günde bir oluom geçmiş adet gunumude unuttum daha çocuk düşünmüyorum hamile kalmış olabilirmiyim

o sumuksu akinti kaliteli yumurta olustugunda,yumurta catlamadan once gelen ve cekince 5-10 cnm uzayan beyaz akintidir.
eger ogunlerde korunarak iliski olduysa buyuk ihtimal hamile degilsinizdir ama kaza olduysa hamile olabilirsiniz.
test yapin,gununuz gelmis kesin cikar

o sumuksu akinti kaliteli yumurta olustugunda,yumurta catlamadan once gelen ve cekince 5-10 cnm uzayan beyaz akintidir.
eger ogunlerde korunarak iliski olduysa buyuk ihtimal hamile degilsinizdir ama kaza olduysa hamile olabilirsiniz.
Bi onceki Adetten sonra 3 veya 4 gün ilişki oldu
Adetten sonra 3 veya 4 kere ilişkim oldu adet sonrası sonra gribe tutuldu m hasta idim adetten sonra olmus olabilirmi dilde dusunuom ondan bihafta sonra o akinti geldi iki kere ard arda bilmiorummm

Bi onceki Adetten sonra 3 veya 4 gün ilişki oldu

Adetten sonra 3 veya 4 kere ilişkim oldu adet sonrası sonra gribe tutuldu m hasta idim adetten sonra olmus olabilirmi dilde dusunuom ondan bihafta sonra o akinti geldi iki kere ard arda bilmiorummm

eger adet dongunuz 28 gunse olabilir.
spermler kanallarda 72 saat yasiyor,11. gun iliski olduysa ve yumurta 14. gun catladiysa sperm yumurtayi bi ihtimal dolleyebilir.
yarin idrar testi yapin,cikar bence.

eger adet dongunuz 28 gunse olabilir.
spermler kanallarda 72 saat yasiyor,11. gun iliski olduysa ve yumurta 14. gun catladiysa sperm yumurtayi bi ihtimal dolleyebilir.
yarin idrar testi yapin,cikar bence.
Teşekkür ederim ilginiz için yarın yapacağım adet olmazsam yarına canim

hamile olabilir miyim bilemiyorum o zamanlar adet sancısı gibi sancilarda girdi halada var ama Glen yok
Olabiliyor. Kasik ağrısı hatta hafif bel ağrısı. Ben yaşamadım ama kahverengi leke bile normalmiş. En iyisi test yapip emin olmak

X