kizlar acil bakin lutfen

saçma tabiki o yüzden sordum zaten erkekte olsa o nereye gidecek diye :) ha bilebilir mi bilir belki kadın hastalıkları uzmanıda ama asıl gidilmesi gereken ürolojidir bana göre.

Aynen öyle canım. Kadın doğumcu da, aile hekimi de, dahiliye de aynı teşhisi koyabiliyor ama sağlıklı bir sonuç için bu işin uzmanına gitmek en mantıklısı.

Amber ciddi misin ?

Hani bana çok alakasız iki bölüm gibi geldi

Doğumdu aşılamaydı derken idrar yolu ile de mi uğraşıyor doktorlar

Gerçekten zor işiniz

Valla naparsin iste insanlar bilgisiz
Karnim agriyor diye gelen hastayi muauene ettikten sonra jinekolojik bir sorunun yok ağrının sebebi baska bir sey olabilir dersen sana bu doktor da bir sey bilmiyor diyenler ve tatmin olmadan gidenler var

Evet is cok zor zaten ben de ayrildim bitti gitti cok sukur kurtuldum:)

Kurtuldum derken?

Uzmanlığı mı bıraktın doktorluğu mu

Ben seni doğum izninde sanıyordum

Dogum iznimi yarida kesip baslamistim işe. Yeniden sinava hazirlaniyorum sansimi baska bi bransta deneyecegim insallah

Kolaylıklar dilerim sınav da zor uzmanlık eğitimi de zor zırunku hizmet tayin kısıtlaması eş durumu yasağı vs daha zor

Her şey gönlünce olsun

Ürolojinin alanına giren bir konu bu bence, ben Ankara'da ikamet ediyorum Sincan Lokman Hekim'de Üroloji doktoru Op. Dr. Metin TAŞ adını duymuştum ve araştırdım gerçekten faydalı oldu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…