- 4 Aralık 2024
- 326
- 186
- 18
- 36
Yükselirse var düşüşe geçmişe eski gebeliğiniz kanda daha düşmemiş demektir onun için pazartesi günü tekrar kan verin birde bu süreçte birliktelik oldu mu siz daha iyi bilirsinizKan tahlilinde cikarmi peki yüksek gelirse varmıdr gebelik sizce kafam çok karışık saatlerce bunu dusunuyorm
En iyisi en azından içiniz rahat eder buraya da yazın son durumunuzuPazar günü kan tahlili verecem muaneyede gidecm kan tahlili yüksek gelirse gebelik varmidr
Kaç çıktı kanda ?Kizlar bugün 3 hafta oluyo kürtaj olalali bundan 2.3 gün önce gebelik testinde ve kanda pozitif çıktı bugün ise ergen gebelik testi yaptım çok hafif bir belirti çıktı sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun
92.77 çıktı iki gebelik testi yaptım pozitifKaç çıktı kanda ?
Çünkü daha 3 hafta olmuş
Beta sıfırlanması zaman alıyor.
Benim doktorum da dedi 1 ay teste çıkar sıfırlandı mı artık çıkmaz ben en son yaptım tek çizgi oldu artık bitmişti92.77 çıktı iki gebelik testi yaptım pozitif
Kaçıncı haftanızda kürtaj oldunuz92.77 çıktı iki gebelik testi yaptım pozitif
En iyisi en azından içiniz rahat eder buraya da yazın son durumunuzu
İnsallh güzel bir haber alirimda sizleride bilgilendiririmEn iyisi en azından içiniz rahat eder buraya da yazın son durumunuzu
Son kalmış düşüşe geçmiş92.77 çıktı iki gebelik testi yaptım pozitif
Kalp atışlarını 1 kere duydum 2 ncı kontolde aldılarKaçıncı haftanızda kürtaj oldunuz
Gebelik deylmidirSon kalmış düşüşe geçmiş
Kafam karışık bilemiorum belki bir mucize olur daBenim doktorum da dedi 1 ay teste çıkar sıfırlandı mı artık çıkmaz ben en son yaptım tek çizgi oldu artık bitmişti
Değildir kürtajdan sonra ki son değerler kalmış onlarda bitmek üzere tahlil yapın emin olunGebelik deylmidir
Evet oldu kürtaj olduktan 2 hafta sonra korunmasız ilişki 3,4 kere olduYükselirse var düşüşe geçmişe eski gebeliğiniz kanda daha düşmemiş demektir onun için pazartesi günü tekrar kan verin birde bu süreçte birliktelik oldu mu siz daha iyi bilirsiniz
Ah canım seni çok iyi anlıyorum bende bu durumu yaşadım ilk betanın yükselişini takip ederken sonra düşüşünü takip etmek çok zorKafam karışık bilemiorum belki bir mucize olur da
Anladım canım sen emin olmak için pazar günü kan değerlerine tekrar baktır ona göre degerlerden anlaşılırEvet oldu kürtaj olduktan 2 hafta sonra korunmasız ilişki 3,4 kere oldu
Anladım canım sen emin olmak için pazar günü kan değerlerine tekrar baktır ona göre degerlerden anlaşılır
Tesekku edrim Allah razı olsun amin inşallah sende zor süreçlerden gecmişsin rabbim gonlune gore versinAh canım seni çok iyi anlıyorum bende bu durumu yaşadım ilk betanın yükselişini takip ederken sonra düşüşünü takip etmek çok zorağlaya ağlaya kan vermeye gidiyordum düşmüş mü diye artık kollarımdaki damarlar şişmişti kan alıp vermekten birde onun öncesi tüp bebek yapmıştım sürekli tahliller yapılıyordu çok zordu benim için mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah umarım en kısa zamanda Rabbim kucağınıza doldursun inşallah
Amin senden de inşallah Rabbim kalbine gönlüne göre versinÇok tesekkur ederim yorumların için Allah razı olsun
Amin senden de inşallah Rabbim kalbine gönlüne göre versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?