Kizlar acil bakım hamilemiyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi kal63
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kan tahlilinde cikarmi peki yüksek gelirse varmıdr gebelik sizce kafam çok karışık saatlerce bunu dusunuyorm
Yükselirse var düşüşe geçmişe eski gebeliğiniz kanda daha düşmemiş demektir onun için pazartesi günü tekrar kan verin birde bu süreçte birliktelik oldu mu siz daha iyi bilirsiniz

Kaç çıktı kanda ?
Çünkü daha 3 hafta olmuş
Beta sıfırlanması zaman alıyor.

Bana göre daha eski gebeliğiniz kanda çıkıyor çünkü benim 4 haftada sıfırlandı ondan sonra birkaç hafta sonra ilk adetimi olmuştum

Kafam karışık bilemiorum belki bir mucize olur da
Ah canım seni çok iyi anlıyorum bende bu durumu yaşadım ilk betanın yükselişini takip ederken sonra düşüşünü takip etmek çok zor ağlaya ağlaya kan vermeye gidiyordum düşmüş mü diye artık kollarımdaki damarlar şişmişti kan alıp vermekten birde onun öncesi tüp bebek yapmıştım sürekli tahliller yapılıyordu çok zordu benim için mevlam ne eylerse güzel eyler inşallah umarım en kısa zamanda Rabbim kucağınıza doldursun inşallah

Tesekku edrim Allah razı olsun amin inşallah sende zor süreçlerden gecmişsin rabbim gonlune gore versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…