Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanda çıkmışsa vardırKizlar bugün 3 hafta oluyo kürtaj olalali bundan 2.3 gün önce gebelik testinde ve kanda pozitif çıktı bugün ise ergen gebelik testi yaptım çok hafif bir belirti çıktı sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun
Yeni kürtaj olmuşsunuz önceki betanız sıfırlanmışmıydı takip etmişmiydiniz siz daha iyi bilirsiniz durumunuzuKizlar bugün 3 hafta oluyo kürtaj olalali bundan 2.3 gün önce gebelik testinde ve kanda pozitif çıktı bugün ise ergen gebelik testi yaptım çok hafif bir belirti çıktı sizce hamilemiyim lütfen yardımcı olun
Bundan 2.3 gün önce betam 92.77 çıktıYeni kürtaj olmuşsunuz önceki betanız sıfırlanmışmıydı takip etmişmiydiniz siz daha iyi bilirsiniz durumunuzu
Kanda çıktı şimdide erken gebelikde hafif çizgi ciktiKanda çıkmışsa vardır
Hafif belirgin çizgi var gorunuyo yabi kan verdim 92.77 çıktı bundan 3 gün önce adet tarihim karışık çünkü azda olsa hafif kanamalar oluyordu sonra bir kaç gün sonra fzlalasti adet kanamasiydi belliydi ama benim kafam karıştı 3,4 gün surdukden sonrada kesildiPositif gorduysen kan da neden hamile olmayasin? Kac cikti? Adetine kac gun var
Anladım demek istediğim 3 hafta olmuş kürtaj olmuşsunuz acaba daha eski beta değeriniz sıfırlanmadı mı acaba ondan dolayı gebelik çıkıyor da olabilirBundan 2.3 gün önce betam 92.77 çıktı
3 gün önce kan tahlili verdim 92.77 çıktı vardır dedi bir kaç gün sonra tekrar ver dedi kan verdikten 3 gün sonra test yaptım hafif belirgin çıktıKanda çıkmışsa vardır
Bilmiyorm ki çevremde olanlar senin gibi soliyende var onla alakası yok diyende var kanda yüksek çıksa bile idrar ayrı idarda pozitif çıktı kan verdim ondada çıktı 3 gün geçti bugn yine test yaptım hafif çizgi yani pozitif gibi çıktı kafam çok karisikAnladım demek istediğim 3 hafta olmuş kürtaj olmuşsunuz acaba daha eski beta değeriniz sıfırlanmadı mı acaba ondan dolayı gebelik çıkıyor da olabilir
İsde orasıni bilmiyorm sifirlanmişmi sifirlanmamişmi kürtaj olalali 3 hafta oluyo hamilemiyim deyilmiyim nasıl orenecem peki pisikolojik bozulduu ya resmen çok kötüyüm hamile ihtimali varmı yokmu belirsizlik beni bitirdi kişiden kişiye değişiyormuş PETA düşmesi ve diyolar en son yaptırdığın beta yuksekmişse hamilesin dusmuşse eski gebelikde kalandirKan vermiş olabilirsiniz ama kürtaj olmuşsunuz sonuçta. Betanız sıfırlandımı? Kalan beta da olabilir
kürtajdan sonra beta takibi yaptırdın mı sonuçta 1 ayda ancak sıfırlanıyor kendimden biliyom sıfırlanmasa önceden gebelikten kalan meteryaller da içerde kalmış olabilir bunun için muayene olmanız gerekiyor ben hem kan takibi yaptırdım hem ultrason yaptırdım ona göre doktorlar emin olmak istiyorİsde orasıni bilmiyorm sifirlanmişmi sifirlanmamişmi kürtaj olalali 3 hafta oluyo hamilemiyim deyilmiyim nasıl orenecem peki pisikolojik bozulduu ya resmen çok kötüyüm hamile ihtimali varmı yokmu belirsizlik beni bitirdi kişiden kişiye değişiyormuş PETA düşmesi ve diyolar en son yaptırdığın beta yuksekmişse hamilesin dusmuşse eski gebelikde kalandir
Zaten az kalmış düşmesi pazartesi günü tekrar kan verin birde ultrason için randevu alın muayene olun kafanız rahat olsun3 gün önce kan tahlili verdim 92.77 çıktı vardır dedi bir kaç gün sonra tekrar ver dedi kan verdikten 3 gün sonra test yaptım hafif belirgin çıktı
Kürtajdan 1 hafta sonra kontrole gel dedi benim kanamam ve ağrım olamdigi için gitmedim beni taburcu etmeden önce bir sorun yol ultrasondan baktı ve afinisa sığınarak soluyorum Altan baktı tamamdır dedikürtajdan sonra beta takibi yaptırdın mı sonuçta 1 ayda ancak sıfırlanıyor kendimden biliyom sıfırlanmasa önceden gebelikten kalan meteryaller da içerde kalmış olabilir bunun için muayene olmanız gerekiyor ben hem kan takibi yaptırdım hem ultrason yaptırdım ona göre doktorlar emin olmak istiyor
Hımm anladım ama keşke gitseydiniz kanama için değil bir bakmaları gerekiyor içiniz temizlendi mi beta değeriniz sıfırlanana kadar kontrol altında olmalıydınız emin olmak için tekrar pazartesi günü kan tahlili yapın kafanız rahat olsun inşallahKürtajdan 1 hafta sonra kontrole gel dedi benim kanamam ve ağrım olamdigi için gitmedim beni taburcu etmeden önce bir sorun yol ultrasondan baktı ve afinisa sığınarak soluyorum Altan baktı tamamdır dedi
Kan tahlilinde cikarmi peki yüksek gelirse varmıdr gebelik sizce kafam çok karışık saatlerce bunu dusunuyormHımm anladım ama keşke gitseydiniz kanama için değil bir bakmaları gerekiyor içiniz temizlendi mi beta değeriniz sıfırlanana kadar kontrol altında olmalıydınız emin olmak için tekrar pazartesi günü kan tahlili yapın kafanız rahat olsun inşallah
Zaten az kalmış düşmesi pazartesi günü tekrar kan verin birde ultrason için randevu alın muayene olun kafanız rahat olsun