Kızlar acil bakarmisinizzz ovulasyon testiyle hamile olduğunu öğrenen var mı ?

Umayyyas

16.03.2015
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2015
115
53
18
Adetim 4 gün geçti ha bugün ha yarın Olcam dedim hamilelikten suphelenmedim hiç ama elimde ovulasyon testi vardı sonuç pozitif çıktı. İnternette bi çok yere baktım bu şekilde hamile olduğunu öğrenen çok insan varmış. Ovulasyon testiyle öğrenen var mı hamileligini.

Cnm benim iki kala pozitif cikmisti baya heveslenmistm ama regl oldum. Senin durum farkli reglin gecmis sabah ilk idrarinla bir de gebelik testi yp bakalim

Cnm benim iki kala pozitif cikmisti baya heveslenmistm ama regl oldum. Senin durum farkli reglin gecmis sabah ilk idrarinla bir de gebelik testi yp bakalim
Anladım cnm yazdan sonra düşünüyorduk bu ay 3 defa rüyamda gebelik testi gördüm. Bugunde bu pozitif çıkınca sorayım dedim yarın ilk isim kan testi inşallah hayırlısi olur

Hadi gözün aydın .. inşaallah o lekelenmede kötü bişey değildir..sadece yerleşme olduğu içindir..

Hamileyim ☺☺ ilk Bebeğimi düşürdüm düşük riskim var ama hiç bi belirtim yok sanki degilmisim gibi
Aaaaaa çok sevindiiiimmm gözünaydın olsuuun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) rüyaların boşuna değişmiş demek :))))
Düşük riskin neden var kanaman mı geliyor

Hayirliiii olsun cnm :) cok sevindim adına insallah dusuk olmaz. Allah ne yazdiysa o onune gecilmiyor ama dualarim seninle

Aaaaaa çok sevindiiiimmm gözünaydın olsuuun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))) rüyaların boşuna değişmiş demek :))))
Düşük riskin neden var kanaman mı geliyor
Daha once 1 düsugum oldu canım lekelenmem var biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…