- 3 Temmuz 2013
- 554
- 2
- 38
inşallah gerçek olur da seviniriz bebişlerimizin haberiyle :)
Insallahhhhh canimmmm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah gerçek olur da seviniriz bebişlerimizin haberiyle :)
Cok merak ediyorum ama esimle karar aldik beklicez adet gecikmesini pazartesi 1.2 cikti hala adetime ongun var bilmiomki cnm ya beklemek gerek
[/COLOR]
Bekleyin zamanında öğrenmeniz daha iyi olur.insan milletiyiz meraklı ve sabırsız bu konularda bende adet gecikmesini beklemiştim.hem hatta adetimi 14 gün geçiyordum tahlil yaptım.hep düzensiz adet olduğum için umudum yoktu..ben her ay merak ediyordum acaba bu ay hamilemiyim diye.
Konustgumuzdan mı anlamadım amagece ruyamda oylesıne hastaneye gıdıyorum o sevemdıgım doktor benı goruyo cagırıyo gel gebelık testı yapalım dıyo bende dıyorum hocam daha on gunum var esımle beklıce olsun cıakr cıkar dıyo sonuc pozıtıf cıkıyo hamıleyım derler ya ruyaların tersıne donermıs hayırlısı olsun ne dıyeyeım
her ruya tersine cikacak diye bi kural yok canim.benimde ilk basta pembe bi leke gelmisti nerdeyse adetime 2 hafta falan vardi.surekli kasiklarim belim agriyodu.cevremdekiler hamilesin diyodu.bende yok kasiklarim agriyo hastalancam diyodum.adet gunlerim geldiginde yine ayni seyleri soylediklerinde yok simdi hastalancam diye ikide bir tuvalete gidiyodum.n edense beynimde hemen hamile kalinmaz diye bi onyargi olusmus.insallah en kisa zamanda guzel haber alicaz senden tatlim hic merak etme.allah herkesin gonlune gore versin insallah....
Insallah canim insallah bekliyoruma bu ay umitliyim allahima dua ediyorum ins ruyam gercek olur ya dusunmemeye calisiyorum aklimdan cikartmak istyrm mucizemi bekliyorum ben adet olmicam insallah hep beraber hamis oluruz insallah
tatlim benim bitane var zaten unuttunmu :) ikinciyide simdilik dusunmuyorum kendin icin dua et bende yanlizca senin icin dua edeyim.neme lazim duan benim icinde tutar falan
daha cok gencsin canim ve uzun zaman var onunde bu ay olmazsa oteki ay.insallah en kisa zamanda guzel haber alcaz senden :)
Yanlis yazdim canim yok:-D aksamki lekelenmeden baska bisi olmadi bel kasik agrisi ayaklarimada vuruyo oruc tutayim dddim niyetlenmedim bir mide bulantsi anlamadim gitti belki ikinci olur:-D:-D seninde duam kabul olur falann:-D
cok istedigin icin psikolojik olarak oyle hissediyoda olabilirsin ama insallah gercektir.zaten lekelenme surekli olmuyo 1kez olmustu benim de.olsunda simdi olmasin canim ya 2.bebek.bende cok istiyoruim ama suan hic zamani deil.ama olurda duan kabul olursa esim olur sevincten...biz en iyisi simdilik senin icin dua edelim
Insallahcanim belkide haklisin psikolojiktir dua edin bana insallah saglikli bi sekilde birgun hamile olurum su yanlizligimi gideririrm
insallah canim dua etcem rabbim tum isteyenlere nasip etsin insallah...ama sonra o yanlizlik anlarini da ozleyebilirsin benden soylemesi haahah
herkeste oluyomu ki lekelenme acaba benim günüm 6 gün geçiyorda bende öle bişi yok kızlar
bende pek bilmiyorum canım aslında benimde bugün 7 gün gecikmiş oldu, böyle bişey yaşadım.Valla kafam allak bullak pztesi olsa da bi test alıp yapsam
Merhababenım adetim geçerli 1 gün oldu 2 gebelik testı yaptım ikisindede 2.çizgi silik çıktı.kan tahlılı yaptırdım sonuc. 86 çıktı ama labaratuvardakı kışı düşük pozıtıftır dedi ne demek anlamadım.ven gelecek ay aşılamaya başlayacaktır.çıkolata kmıştım var 2tane Dr hamılemıyım kalman çok zor demişti sizce hamilemıiyimdir lütfen yardımcı olun bana meraktan oleceğim