Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynısı bende de olmuştu canım hatta bildiğin kandı ve adetime daha vardi. Yani büyük ihtimalle yerleşme kanaması ve inşallah öyledir :)
hadi hayırlısı olsun inşallah canım.Bende seninle benzer durumdayım adet günüm 6 gün geçti 2 haftadır kasıklarımda ağrı oluyor test alıp bakmak lazım ama bir kaç gün daha bekleyeceğim.Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
inşallahh ya cok ıstoyoruz cok heyecanlıyım anlatamamm
Kizlar simdi wc den ciktim ic camasirimda pembe renkte leke vardi belim cok agryo kasiklarimda adetime daha on gun var bu ne demek sizce
Dua et tatlım. Bende 4aylık evliyim o kadar çok istiyordum ki 2. Ayımda hamile kaldım ve 7haftalık bebeğimi kaybettim o yüzden sadece hayırlı ve sağlıklı olması için dua et sakin ol :)
inşallah hamilesindir canım.
10 gün önceden olan kanama daha çatlayan yumurta olmasın??
bazı kadınlarda yumurtlama olurken hafif bi lekelenme olurmuş. adete 10 gün kala yerleşme kanaması olduğunu duymadım, bikaç gün öncesinden olurmuş ama 10 gün çok erken bence.
Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah.
aminn ben erken gebelık testı yaptım bugun negatıf cıktı uzulmustum ama aksamda bunu gorunce bı tuhaf oldum yaa allahım ne olur gercek olsunn tek ıstegım bu doktorumun karsısına gecıp ben hamıleyım demek 3 aylık evlıyım psıkolojımı bozdu :) ınsallah butun ıstyen herkese allahım nasıp ederr
Amin canim hayirlisi olsun er yada gec ogrenilir elbet allahim buyuktur bende ilk defa lekelenme oluyo bilmem belkide dedigin gibidir
canim test icin erken.adet gununun 10 gun falan gecmesi gerekiyodu yanlis hatirlamiyosam .bende de aynisi olmustu pembe bisey gelmisti.kasiklarim agriyodu adet olcakmisim gibi.gecikti sonra test yaptim hamileydim.acele etme 3 ay cok erken bi sure karamsarliga dusmek icin.icini ferah tut..
inşallah canım tez zamanda hamile kalırsın rabbim gönlümüzdekini nasip etsin
Maşallah ne güzel ışte o anda aklına gelmişsn darısı sana bana herkese olsun inşallah. Duacinm tatlım:)Cok sagol canim benim allah razi olsun aynen dedigin givi once saglik ins seninde olur kuzenim bugun dogum yapti dio senin icin o an cok dua rttim nasil sevindim derler ya dogum aninda edilen dualar kabul olurmus allahim her iateyene nasip etsin
Bendede aynı durum olmuştu.adet günümden 1 hafta önce pembemsi kan geldi.erken adet oluyorum zannetmiştim ama baktım gerisi gelmedi.tahlil sonucunda hamileymişim :) Sizde hamile olabilirsiniz kandan tahlil yaptırın.
Maşallah ne güzel ışte o anda aklına gelmişsn darısı sana bana herkese olsun inşallah. Duacinm tatlım:)
aminn ben erken gebelık testı yaptım bugun negatıf cıktı uzulmustum ama aksamda bunu gorunce bı tuhaf oldum yaa allahım ne olur gercek olsunn tek ıstegım bu doktorumun karsısına gecıp ben hamıleyım demek 3 aylık evlıyım psıkolojımı bozdu :) ınsallah butun ıstyen herkese allahım nasıp ederr