Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar adetim 5 gün gecikti belirtiler bayadır var beta verdim 5 gün önce 0.25 çıktı ama test negatif çıkıyor sadece art med pozitif çıkıyor o da yalancı pozitif çıktı
Kızlar adetim 5 gün gecikti belirtiler bayadır var beta verdim 5 gün önce 0.25 çıktı ama test negatif çıkıyor sadece art med pozitif çıkıyor o da yalancı pozitif çıktı
O hep yalancı pozitif zaten. Negatif çıkaran doğrudur büyük ihtimalle. Yani bazen ilk günler belli olmuyor 5 gün geçmiş bir kan verin tekrar isterseniz yine negatif sonuç alırsanız netleşmiş olur Allah gönlünüze göre versin inşallah