• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakarmısınız rica etsem yardımınıza ihtiyacım var lütfen

semra6774

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
11
Merhaba kızlar adetimden üç gün geçti dün sabah test yaptım silik çıktı bugün emin olmak için tekrarladım ama negatif . Böyle olup da olumlu sonuç alan var mı?Az önce de beyaz akıntı geldi peçeteyi doldurmayacak şekilde. Hafif yapışkan gibiydi tam emin değilim . Sizce kan testi vermeli miyim? (Marka Day’s Doctor hamilelik testi )

Merhaba kızlar adetimden üç gün geçti dün sabah test yaptım silik çıktı bugün emin olmak için tekrarladım ama negatif . Böyle olup da olumlu sonuç alan var mı?Az önce de beyaz akıntı geldi peçeteyi doldurmayacak şekilde. Hafif yapışkan gibiydi tam emin değilim . Sizce kan testi vermeli miyim? (Marka Day’s Doctor hamilelik testi )
Hiçbir markaya güvenmeyin şüpheniz varsa en kesin kan onu verin

Yani adet gecikmişse yarını bekleyin kan verin

Aynen öyle yapmayı düşünüyorum. Ellerde uyuşma başladı hiç böyle olmazdım .

Back
X