Açıkçası olsun çok istiyorum ama çok da yeni reglime kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizce erken gebelik testini ne zaman yapabilirimBen tek seferde Ella kullanmama rağmen hamile kaldım yumurtlama donemindeydim yumurtlama döneminde doğurganlık fazla olduğu için tek seferde hamile kalma olasılığı %90 felan
Açıkçası olsun çok istiyorum ama çok da yeni reglime kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizce erken gebelik testini ne zaman yapabilirim en geç
En geç 1 hafta sonra yapman net sonuç verirAçıkçası olsun çok istiyorum ama çok da yeni reglime kadar nasıl beklicem bilmiyorum sizce erken gebelik testini ne zaman yapabilirim
Tamamdır çok teşekkür ediyorumEn geç 1 hafta sonra yapman net sonuç verir
Ben bu kadar hamile kalmak istediğimi bilmiyodum açıkçası negatif görürsem üzülücem galiba inşallah nasipse olsunKi zaten normal gebelik testinde hafif silik çizgi çıktıysa bile hamilesindir
İnşallah hayırlısı neyse o olsun ama bana kalırsa hamilesin bende bu olayı yaşadım ama ben aldirmak zorunda kaldımBen bu kadar hamile kalmak istediğimi bilmiyodum açıkçası negatif görürsem üzülücem galiba inşallah nasipse olsun
Yani bi siteden baktım 31 Mart diye görünüyor %22 ile benim ilişki tarihim 30 Mart %15 diyodu ama tabi belli de olmazOvulasyon gününüze denk geldiyse kalma ihtimaliniz var tabiki, adet gecikince test yaparsınız
Amiin inşallahİnşallah hayırlısı neyse o olsun ama bana kalırsa hamilesin bende bu olayı yaşadım ama ben aldirmak zorunda kaldım
Uygulamalar her zaman doğru sonuç vermiyor bence, bir de bazı kadınlar mesela ayda iki kez falan sa yumurtlayabiliyo. Eğer istiyorsanız ovulasyon kitleri ile takip edebilirsiniz gebelik oluşmazsa bu ayYani bi siteden baktım 31 Mart diye görünüyor %22 ile benim ilişki tarihim 30 Mart %15 diyodu ama tabi belli de olmaz
Evet haklısınız işte normalde 15 gün sonra vs muhabbeti için öyle düşündüm ama nasip hem kolay gibi hamile kalmak hem çok zor gibiUygulamalar her zaman doğru sonuç vermiyor bence, bir de bazı kadınlar mesela ayda iki kez falan sa yumurtlayabiliyo. Eğer istiyorsanız ovulasyon kitleri ile takip edebilirsiniz gebelik oluşmazsa bu ay
YaaaAzıcık kaçması falan yok bu işin iğne ucu kadar olsa bile yeterli uygun yumurta da varsaben de prezervatif taşmisti kaçtı mı kacmadi mı derken o tek seferde hamile kaldım hayırlısı olsun senin için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?