• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız

Ayysssko

Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2023
204
47
18
24
Kızlar bu 1 2 gündür yumurtlama günüm. Sabahtan beri kasığımda bir ağrı vardı az önce baktım kahverengi kan gelmiş, peçeteye de geliyor sildikçe. Bu kadar erken yerleşme kanaması olabilir mi? Bu ay çok vitamin kullandım yumurta geliştirici onlardan dolayı erken yumurtlama olmuş olabilir mi?

Kızlar bu 1 2 gündür yumurtlama günüm. Sabahtan beri kasığımda bir ağrı vardı az önce baktım kahverengi kan gelmiş, peçeteye de geliyor sildikçe. Bu kadar erken yerleşme kanaması olabilir mi? Bu ay çok vitamin kullandım yumurta geliştirici onlardan dolayı erken yumurtlama olmuş olabilir mi?
Bazıları yumurtlama kanaması da yaşıyor. Eğer eminseniz daha önce yumurtlamadığınıza. Dediğim gibidir

Arkadaşın da söylediği gibi yumurtlama gunundesin onun kanaması canım değerlendir bugünü. Aynı zaman da Ara kanama deniliyor. Bende de olur bazen. Hatta iki üç gün bile gelebilir biraz biraz

Ben bu şekilde gebe olduğu öğrenmiştim ama benim oldukça çok kahverengi lekenmemm mevcuttu
Adetim biteli de 1 hafta olmuştu herkes yumurtlama dedi bura da ama ben farklı olduğunu anladım beta bakılınca 644 çıkmıştı
Ama kimyasal ile sonlandı
Demem o ki lekelenme çok ise acile gidin

Yumurta gelistirici hangi vitamini kullaniyorsun canım fito atar mısın rica etsem bende hamile kalmak istoyorumda

Ben bu şekilde gebe olduğu öğrenmiştim ama benim oldukça çok kahverengi lekenmemm mevcuttu
Adetim biteli de 1 hafta olmuştu herkes yumurtlama dedi bura da ama ben farklı olduğunu anladım beta bakılınca 644 çıkmıştı
Ama kimyasal ile sonlandı
Demem o ki lekelenme çok ise acile gidin
Benim de biteli 1 hafta oldu 3 saat falan sürdü şu an daha az

İlk kez yaşıyorum şaşırdım ya
Bende ilk yaşadığım da doktora gitmiştim doktor normal demişti. Eğer ki rahat edemezsen git istersen. Ama bence gerek yok kendin söyledin ovulasyon döneminde olduğunu. O dönemde normal kabul ediliyor Google e yazıp sorgulatabilirsin

Back