Kızlar acil bakar mısınız testime

cckse

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2024
266
72
13
23
Kızlar ilk idrarımla şöyle bir şey çıktı ama aynı idrarı dökmeden nöbetçi eczaneye gidip geldim negatif çıktı. Bekletilmiş idrarla olmuyor mu yoksa bu freely nin gazabı mı yine

Eklentiler

• 9A3C3EC3-D1DB-43B4-9B92-AE5CAB0E7642.webp
    9A3C3EC3-D1DB-43B4-9B92-AE5CAB0E7642.webp
    56,6 KB · Görüntüleme: 69
Kızlar ilk idrarımla şöyle bir şey çıktı ama aynı idrarı dökmeden nöbetçi eczaneye gidip geldim negatif çıktı. Bekletilmiş idrarla olmuyor mu yoksa bu freely nin gazabı mı yine
Canım ben akşam yaotim bu testle pozitif çıktı şok oldum üç gündür negatifti adetime dört gün var

Eklentiler

• Screenshot_20250323_224330_Gallery.webp
    Screenshot_20250323_224330_Gallery.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 52
Elinizde test varsa tekrarlayın şaibeli bi durum varsa emin olursunuz

Predictor early güzel marka aslında eczanede var mı bilmiyorum da bu ay olmazsa stok yapabilirsiniz artımedden çok şikayet var prodoctor da iyi diyorlar bende laboquick var o da fena değil galiba ama ilk yazdığım nette 6. Gün kala öğrenen olmuş ondan aklım onda kaldı

Predictor early güzel marka aslında eczanede var mı bilmiyorum da bu ay olmazsa stok yapabilirsiniz artımedden çok şikayet var prodoctor da iyi diyorlar bende laboquick var o da fena değil galiba ama ilk yazdığım nette 6. Gün kala öğrenen olmuş ondan aklım onda kaldı
Malesef artık bana lazım değil stok için koci yurtdışına gitti🥹

Back
X