- 23 Nisan 2024
- 85
- 13
- 29
-
- Konu Sahibi nursu keles
Bir de pozitif mi? Eğer pozitifse bağışıklığınız var anlamındadır. Tanıdığınız doktor mu?Kızlar anti rubella lgG ve anti cmv lgG sonuçlarım yüksek çıktı e-nabızda da kırmızı yanıyor zaten. Bi tanıdığıma attım kızamıkçık geçiriyorsun gösteriyor diyor. Kafayı yiyeceğin aynı şeyi yaşayan bilen anlayan varsa lütfen yazar mısınız doktora yarın gideceğim ama yarına kadar ne yapacağım
Bana bu test hiç yapılmamış baktım ben. Sizin bir rahatsızlığınız mı vardı?
Hayır bildiğim bir rahatsızlık yok ama rutin kan tahlili yaptılar diye biliyorum 7 haftalık gebeyim şu anBana bu test hiç yapılmamış baktım ben. Sizin bir rahatsızlığınız mı vardı?
İkinci attığınız anti rubella igg yüksek olması bağışıklığınız olduğu anlamına geliyor ama ilk attığınızı bilmiyorum baktım da virüsü geçiriyor olabilir yazmışlar ama tam anlayamadım. Doktorunuzun numarası yok mu?Hayır bildiğim bir rahatsızlık yok ama rutin kan tahlili yaptılar diye biliyorum 7 haftalık gebeyim şu an
Bu virüse karşı bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor. Annenize sordunuz mu daha önce geçirdiniz mi?Ekledim ama gözüküyor mu acaba Eki Görüntüle 3447070 Eki Görüntüle 3447071
Maalesef numarası yok devlet olduğu için şu an ister istemez tedirginim be yapacağımı da bilmiyorum sabaha kadarİkinci attığınız anti rubella igg yüksek olması bağışıklığınız olduğu anlamına geliyor ama ilk attığınızı bilmiyorum baktım da virüsü geçiriyor olabilir yazmışlar ama tam anlayamadım. Doktorunuzun numarası yok mu?
Kızamık geçirmişim küçükken ama Kızamık ayrı kızamıkçık ayrı bir şeymişBu virüse karşı bağışıklığınızın olduğunu gösteriyor. Annenize sordunuz mu daha önce geçirdiniz mi?
Diğer değer de enfeksiyon olduğu yazıyor en kısa zamanda doktora gidin. Telaşa kapılmayın doktor sizi en iyi şekilde yönlendirirKızamık geçirmişim küçükken ama Kızamık ayrı kızamıkçık ayrı bir şeymiş
Gerçekten mi lütfen öyle olsun o kadar korkuyordum ki şu an bir nebze rahatladım bu bilgiden eminsiniz ama değil mi benim sonuçlarımı attığım kızamıkçık diyen kişide hemşireydi çünkü o biliyordur dedim çok korktum o yüzdenIgg ler bagisiklik igm ler aktif hastalik icin bakilir. Sizin hem rubellaya hem kizamikciga bagisikliginiz var demek bu. Yani asilariniz sizi hala koruyor demek. Korkmayin.
Anti rubellanızda mı aynı peki pozitif yaniBu benim hanile iken yapilan tahlilimdi. Ayni sizin gibi pozitif. Cunku bagisikligim var asili olduğum icin. Eki Görüntüle 3447076
Evet sizinki ile ayniAnti rubellanızda mı aynı peki pozitif yani