• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil bakar mısınız kanama

olacakolacak2612

Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2024
305
105
18
21
Kızlar 13 ocakta rahim filmi çekildim tüpler rahim normal çıktı çok şükür yumurtalara günümü değerlendirdim adetime 1 hafta kala 2 gün kahverengi ve pembe kırmızı karışık akıntı yaşayım ped koymadım peçeteye geliyordu kesildi sonra adetimde 1 Şubat idi olmadım sizce hamilelik varmıdır o 2 gün adet mi oldum kafam karışık

Kızlar 13 ocakta rahim filmi çekildim tüpler rahim normal çıktı çok şükür yumurtalara günümü değerlendirdim adetime 1 hafta kala 2 gün kahverengi ve pembe kırmızı karışık akıntı yaşayım ped koymadım peçeteye geliyordu kesildi sonra adetimde 1 Şubat idi olmadım sizce hamilelik varmıdır o 2 gün adet mi oldum kafam karışık
Yumurtlama gününüzün üstünden kaç gün geçti? Eğer 14 gün geçtiyse erken gebelik testinde silik de olsa çıkar canım istersen bir dene

Ay bilmiyorum korkuyorum da bayandır istiyoruz aralık ayında yumruta çatlatma tedavisi oldum olumsuz oldu geçen ay da rahim filmi çekildim şans yüksek dedi doktorum umarım o 2 gün adet görmemişimdir 2 gün daha durur test yapayım
Yani söyledikleriniz adetle de uyuşmuyor 2 günlük çok az bir şekilde olmuş. Bence beklemenize gerek yok test yaparsanız çıkar ama siz bilirsiniz tabi🌸

Back