Kızlar acil bakar mısınız? Artımed ve days doktor test sonucum ?

Freedomada

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2024
9
5
1
28
Kızlar merhaba, Pcos ile mücadele ediyorum 5 senedir evliyim son adet tarihim 5 Aralık bugün ilk erken gebelik testini yaptım sonra kaset test aldım yorumlara bakınca pozitif çıkıp kanda çıkmadı yazan çok kişi gördüm sevinmeli miyim bilmiyorum kan testi de verdim daha önce deprem zamanı düşük yapmıştım korkuyorum

Ben 5 gün kala artımedle öğrendim bundan daha silikti bence var hayırlı olsun kan verin kesinleşir yaptığım testi de atarım size

Ben 5 gün kala artımedle öğrendim bundan daha silikti bence var hayırlı olsun kan verin kesinleşir yaptığım testi de atarım size
İnşallah çok sabrettik çok istedik sağlıkla inşallah az önce okuduğun formlarda testler yanıltıyor pozitif gördüm kanda negatifti diyen çok fazla kişi vardı üzüldüm sevinemedim

İnşallah çok sabrettik çok istedik sağlıkla inşallah az önce okuduğun formlarda testler yanıltıyor pozitif gördüm kanda negatifti diyen çok fazla kişi vardı üzüldüm sevinemedim
Sizinki çok net kırmızı ama genelde silik çizgi çıktığında yanıltıcı pozitif oluyor

Bende ilk gebeliğimi depremde kaybettim üstünden 2 sene olacak daha yeni bu sonucu görüyorum Rabbim sağlıkla ilerleyen gebelik nasip etsin inşallah
Amin inşallah kan verin siz bugün sonucu bana da söyleyin inşallah olumludur Rabbim yüzünüzü güldürmüştür

Canım ben de days doktor ile adetime 1 gün kala yaptım ve silik şekilde çıktı. Kanda pozitif çıktı. Bnde o yorumların hepsini okudum olumsuz düşündüm ama beni yanıltmadı. Kendi testimi de ekleyeceğim. Sen de bir kan ver kesinlestir. İnşallah vardır ve sağ salim kucağına alırsın

Kan sonucum 220 çıktı inşallah sağlıkla ilerler sen kaçla öğrendin kanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…