- 22 Mayıs 2024
- 9
- 5
- 1
- 28
- Konu Sahibi Freedomada
-
Ben 5 gün kala artımedle öğrendim bundan daha silikti bence var hayırlı olsun kan verin kesinleşir yaptığım testi de atarım sizeEki Görüntüle 3537812 Kızlar merhaba, Pcos ile mücadele ediyorum 5 senedir evliyim son adet tarihim 5 Aralık bugün ilk erken gebelik testini yaptım sonra kaset test aldım yorumlara bakınca pozitif çıkıp kanda çıkmadı yazan çok kişi gördüm sevinmeli miyim bilmiyorum kan testi de verdim daha önce deprem zamanı düşük yapmıştım korkuyorum
İnşallahBen 5 gün kala artımedle öğrendim bundan daha silikti bence var hayırlı olsun kan verin kesinleşir yaptığım testi de atarım size
Siz ne zaman öğrendiniz peki kaç aylık şuan doğum oldu mu ?Böyleydi
Malesef olmadı kaybettim ben 10. Haftada ama bu testten sonra kan verdiğimde 22 çıkmıştıSiz ne zaman öğrendiniz peki kaç aylık şuan doğum oldu mu ?
Sizinki çok net kırmızı ama genelde silik çizgi çıktığında yanıltıcı pozitif oluyorİnşallahçok sabrettik çok istedik sağlıkla inşallah az önce okuduğun formlarda testler yanıltıyor pozitif gördüm kanda negatifti diyen çok fazla kişi vardı üzüldüm sevinemedim
Bende ilk gebeliğimi depremde kaybettim üstünden 2 sene olacak daha yeni bu sonucu görüyorumMalesef olmadı kaybettim ben 10. Haftada ama bu testten sonra kan verdiğimde 22 çıkmıştı
Amin inşallah kan verin siz bugün sonucu bana da söyleyin inşallah olumludur Rabbim yüzünüzü güldürmüştürBende ilk gebeliğimi depremde kaybettim üstünden 2 sene olacak daha yeni bu sonucu görüyorumRabbim sağlıkla ilerleyen gebelik nasip etsin inşallah
Kan sonucum 220 çıktıCanım ben de days doktor ile adetime 1 gün kala yaptım ve silik şekilde çıktı. Kanda pozitif çıktı. Bnde o yorumların hepsini okudum olumsuz düşündüm ama beni yanıltmadı. Kendi testimi de ekleyeceğim. Eki Görüntüle 3537840 Sen de bir kan ver kesinlestir. İnşallah vardır ve sağ salim kucağına alırsın
220 çıktı kan sonucum dua edin lütfen sağlıkla ilerlesinAmin inşallah kan verin siz bugün sonucu bana da söyleyin inşallah olumludur Rabbim yüzünüzü güldürmüştür
Benim de ilk sayım 284 çıktı . Çok sevindim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebisleriKan sonucum 220 çıktıinşallah sağlıkla ilerler sen kaçla öğrendin kanı
İnşallah canım benimBenim de ilk sayım 284 çıktı . Çok sevindim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebisleri
Sağlıkla gelsin inşallah ederim tabiki sizde bana edin220 çıktı kan sonucum dua edin lütfen sağlıkla ilerlesin
Sizinde hayırlı olsun sağlıkla ilerlesinBenim de ilk sayım 284 çıktı . Çok sevindim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebisleri
Çok teşekkür ederimSizinde hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin
İnşallah sağolunÇok teşekkür ederiminşallah tez vakitte sizin de güzel haberlerinizi alırız
İlk ne zaman verdin kan sonra tekrar vermiş miydin nasıl ilerlemişti süreç ?Benim de ilk sayım 284 çıktı . Çok sevindim inşallah sağ salim kucağımıza alırız bebisleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?