• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kizlar acil bakabilirmisiniz nolur

Peripella

Hiç birşey sebepsiz değildir.
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2014
2.756
4.060
133
Kizlar adetim gecikeli 13 gun oldu ama 4-5 gun once kan testim negatifti. Dun kahverengi lekelenmem oldu cok az. Benim adetleeim genelde boyle baslar ama devami hemen gelir hic sasmaz. Bu defa kesildi simdi akintim col yogun geliyor beyaz . bu sskilde olup hamile oldugunu ogrenen var mi. Egee varsa gec dollenme olmustur ne zaman testte belli olur. Kalbim duracak sanki bu arada gebekik takvimini dun merak edip yaptim silemedim ondan gorunuyor yanlis anlamayin

Bence hemen kan testini tekrarla aklında kalmasın.Allah gönlüne göre versin...

Bir kaç yerde okumuştum canım yerleşme kanaması sonrası kan testinde pozitif sonuç alanlar var.
O zaman ben bugün idrar tedti alayım birini akşam birinide ilk idrarla yapayım çıkmazsa pazartesi hemen kan veririm adet gelmezse

Eğer yerleşme kanamasıysa bundan yaklaşık 10 gün sonra ancak idrarda belli oluyor diye biliyorum. Kanda da geç belli oluyormuş. İdrar testini sabah ilk idrarınla yap. Çıkmazsa da üzülme birkaç gün sonra tekrarla canım ;)

Back