- 2 Ağustos 2023
- 84
- 24
- 25
-
- Konu Sahibi bir umut anne
Erken gebelik testini geçtim kan testim adetime 1 gün kala negatif çıktı 15 gün sonra pozitif çıktı ama düşük yaptım soğan ve maydonozdan dolayıMerhaba kızlar,
Dört ay önce tüp bebek tedavisi yaptırdım beta HCG yükseldi ama daha sonra kimyasal gebelik ile sonuçlandı. Normal yoldan gebe kalmamam için bir problemimiz yok ama ben kendiligimden gebe kalamıyorum . Son adet tarihim 3 Kasım ve ben hâlâ adet olmadım adetim 10 gun gecikti. Kasık ağrım ve beyaz sıvı akıntım var onun dışında adet olacakmisim giib hiçbir belirtim yok merak edip erken gebelik testi yaptım ama sonuç negatif umitlenmek istemiyorum fakat kendiligimden gebe kalmak istiyorum adetim hiç bu kadar gecikmez en fazla üç dört gün sizce umutlanmali mıyım kan vermeli miyim. Bana bir yol gösterebilir misiniz yine adet olursam tekrardan transfer olmayı düşünüyorum şimdiden teşekkürler..
Test negatif çıkınca mi içtinizErken gebelik testini geçtim kan testim adetime 1 gün kala negatif çıktı 15 gün sonra pozitif çıktı ama düşük yaptım soğan ve maydonozdan dolayı
Hafta sonuna kadar olmazsa vermeyi düşünüyorum ya da şimdi gidip versem mi bilemedimBurda sonradan öğrenen çok kişi var. Kan testi verin isterseniz. Net çıkar
Evet ilk adetimden sonra hamilə kaldım şuan 12 haftalık hamileyimTest negatif çıkınca mi içtiniz
Bende gidip kan verdim şimdi 11 gün gecikmede varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah pozitif olur..Evet ilk adetimden sonra hamilə kaldım şuan 12 haftalık hamileyim
Sonucu burayada yazınBende gidip kan verdim şimdi 11 gün gecikmede varsa çıkar diye düşünüyorum inşallah pozitif olur..
Yazarım tabiSonucu burayada yazın
Negatif askimSonucu burayada yazın
Bu arada İnşallah doğru vakitte hayırlısıyla sağlıkla olur canım benim üzülme o da zamanını bekliyorNegatif askim
Merhabalar hayırlı olsun diyelim bence : ) hamilesiniz öncesinde bu sekilde silik çıkıyor . Allahım sağlıklı bir gebelik ve bebeginizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah kan testi ile garantileyiniz .Kızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız
Ya inşallah çok teşekkür ederim erken diyorlar ama hiç böyle çift çizgi çıkmamıştı yarın kan vericem sonucu yazarım olumlu ve ya olumsuz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor bir süreçMerhabalar hayırlı olsun diyelim bence : ) hamilesiniz öncesinde bu sekilde silik çıkıyor . Allahım sağlıklı bir gebelik ve bebeginizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah kan testi ile garantileyiniz .
Amin evlat dünyanın cenneti Rabbim herkese tattırsın . İnşallah hayırlı haberlerinizi bekleyelim . testlerin yanılma payı çok çok az . hayırlısı olsun inşallah hakkınızda .Ya inşallah çok teşekkür ederim erken diyorlar ama hiç böyle çift çizgi çıkmamıştı yarın kan vericem sonucu yazarım olumlu ve ya olumsuz Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah çok zor bir süreç
Canım ben de bir kez çatlatma iğnesi ile tedavi sürecindeyken bu şekilde erken yapmıştım 14. Gün silik çıkmıştı ama kan da negatifti inşallah seninki pozitif çıkmıştır genelde aslında pozitif oluyor bu durumlarda benimki kısmet işte olmamıştıKızlar ben 1 buçuk yıldır gebelik istiyorum bu ay femara + çatlatma iğnesi oldum. 13 aralıkta çatlattım 29 Aralık test günüm ama dayanamadım 2 gün önceden predictor erken gebelik testi yaptım gebe miyim bakar mısınız
Hadi ya inşallah tez vakitte olur sizinkide kan vereceğim zaten bu test sadece kafamı karıştırdı umarım doğrudur hepimiz evladımıza kavuşuruz bir an önceCanım ben de bir kez çatlatma iğnesi ile tedavi sürecindeyken bu şekilde erken yapmıştım 14. Gün silik çıkmıştı ama kan da negatifti inşallah seninki pozitif çıkmıştır genelde aslında pozitif oluyor bu durumlarda benimki kısmet işte olmamıştı
İnşallah canım AminHadi ya inşallah tez vakitte olur sizinkide kan vereceğim zaten bu test sadece kafamı karıştırdı umarım doğrudur hepimiz evladımıza kavuşuruz bir an önce