• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kızlar acil akıl verir misiniz

inci_taneleri

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Mart 2025
5
0
1
28
Merhabalar kızlar ben adet başlangıç süresinden 17.gun korunmasız ilişki yaşadık ama o gün çok akıntım vardı ilişkiden yarım saat sonra Ella içtim ama aç karnına çok midem bulandı yarım saat sonra istifar ettim 2 gündür de karnimda ara ara sancı oluyor adetime 8 gün var hamile olma ihtimalim var mı basına gelen var mı yardımcı olur musunuz 😔😔

Çok akıntın varsa yumurtlama döneminde olmuştur, adet gününde test yaparsan öğrenirsin var mı yok mu, Ella korunma yöntemi değil yumurtlamayı önler, sen yumurtlama döneminde ilişki yasadiysan Ella birşey yapamaz.

Çok akıntın varsa yumurtlama döneminde olmuştur, adet gününde test yaparsan öğrenirsin var mı yok mu, Ella korunma yöntemi değil yumurtlamayı önler, sen yumurtlama döneminde ilişki yasadiysan Ella birşey yapamaz.
Evet çok akıntım vardı istifar edince ilacın etkisi gitmismidir acaba

Diyorum ya kus ya da kusma önemi yok, akıntı çok demek yumurtlama dönemi demek, Ella korunma yöntemi değil ki boşuna kullanıyorsunuz yumurtlamayı durdurmak için kullanılır, ihtimalin var yani, regli geçerse test yaparsın netleşir, Ella hormonları bozduğu için de gecikebilir, kan ver idrarla ugrasma

Back