Kızlar acil 9+3 hamileyim

babyyoda1

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2024
156
40
13
normalde sabah bulantılarım gün içi halsiZliğim baya olurdu böyle hiç gücüm olmazdı çünkü hiçbir şey yiyemiyordum
Ama şu 2.03 gündür mide bulantı sadece sabah çok az oluyor ama onun dışında yok hatta bazen hiç olmuyor ve sanki koku hassasiyetim azalmış gibi hissediyorum progEstán kullanıyordum hala kullanıyorum en son doktora gittiğimde çok küçük bir kanama alanı vardı ama fitile devam etmem söylenmişti kalp atışını da duymuştuk Internetten de baktığımda mide bulantısı vs kesildiği zaman bebeğin kalbi durmuş olabiliyor muş Allah korusun ama bunu yaşayan var mı dokuzuncu haftada bebeğin kalbi durursa bunun belirtileri neler olur

normalde sabah bulantılarım gün içi halsiZliğim baya olurdu böyle hiç gücüm olmazdı çünkü hiçbir şey yiyemiyordum
Ama şu 2.03 gündür mide bulantı sadece sabah çok az oluyor ama onun dışında yok hatta bazen hiç olmuyor ve sanki koku hassasiyetim azalmış gibi hissediyorum progEstán kullanıyordum hala kullanıyorum en son doktora gittiğimde çok küçük bir kanama alanı vardı ama fitile devam etmem söylenmişti kalp atışını da duymuştuk Internetten de baktığımda mide bulantısı vs kesildiği zaman bebeğin kalbi durmuş olabiliyor muş Allah korusun ama bunu yaşayan var mı dokuzuncu haftada bebeğin kalbi durursa bunun belirtileri neler olur
Benim bir problemim yoktu ama bebeğin kalbi durdu ve durduğunu asla farketmedim kontrole gittiğimde öğrendim bir belirti şu bu pek net söylenebilecek bişey değil kişiden kişiye göre değişir hepsi ki standart hamilelerin yaşadığı şeyler sizin yaşadığınız belirtiler bunu hiç yormayın kalp durabilir falan diye bence içinizi ferah tutun böyle şeyleri düşünmemeye çalışın kötüyü çağırmayın Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz inşallah

Benim bir problemim yoktu ama bebeğin kalbi durdu ve durduğunu asla farketmedim kontrole gittiğimde öğrendim bir belirti şu bu pek net söylenebilecek bişey değil kişiden kişiye göre değişir hepsi ki standart hamilelerin yaşadığı şeyler sizin yaşadığınız belirtiler bunu hiç yormayın kalp durabilir falan diye bence içinizi ferah tutun böyle şeyleri düşünmemeye çalışın kötüyü çağırmayın Allah sağlıkla yavrunuzu kucağınıza almayı nasip etsin sağlıklı bir hamilelik süreci geçirirsiniz inşallah
O kadar endişe ediyorum ki şuan nette okudukça daha da gerildim endişe ettim bilmiyorum napsam

Belirtiler bazen kaybolabiliyo bi anda. Sonra yeniden gelebiliyo. İnsan korkuyo ama kalp durmasıyla ilgili olduğunu düşünmüyorum. İçinizi ferah tutun, eğer rahat edemiyorsanız bi kontrole gidin. Stres yapmaktan iyidir. Sağlıcakla kavuşun.

Bebeğin kalbi dursada anne mide bulantısı yaşamaya devam edebiliyor çünkü hormonlar hala vücutta oluyor. Bebeğin kalbinin atmasıyla alakası yok yani. Zaten 3. Aydan sonra belirtilerin çoğu gider boşuna evham yapmayın

Benim kalbi durmuş 2 hafta da içimde öyle kalmıştı ama hiç belirti azalması olmadı. Hatta mide bulantım artmıştı hiç şüpheye düşeceğim bi şey olmadı. Kürtajdan sonra bile göğüs ağrısı mide bulantısı devam etti.
Kendinizi tedirgin etmeyin gebeliğiniz tadını çıkarın inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız🙏🏻🌸

benim ,lk gebeliğimdede belirti yoktu bi gün kasıgım agrıdı birde belimin tek noktası ağrımıştı gittim kalbi durmuştu bi kaç gün önce.. Şuan yine hamileyim yine hiçbir belirtim yok en son 3 hafta önce gittim 12.haftadaydık göremediğimiz için sürekli endişeleniyoruz haklı olarak olumlu düşün canım inşallah bi sıkıntı çıkmıycaktır ben hala o psikolojifen kurtulamadam

O kadar endişe ediyorum ki şuan nette okudukça daha da gerildim endişe ettim bilmiyorum napsam
Bu sürede en uzak kalmanız gereken şey o internette yazılanlar. Benim bebeğim 4 hafta içimde kalp durmuş şekilde kaldı gram anlamadım belirtiler hep devam ediyordu bırakın kürtaj oldum yine devam etti çünkü bu bebekle ilgili değil hamilelikle oluşan hormon durumları ile ilgili dediğim gibi hiç kafanızı takmayın içinizi ferah tutun stres daha zararlı emin olun rahatlamak adına kontrole gidebilirsiniz herşey güzel ve sağlıkla olur inşallah

Back
X