Yarın yaparım bunu sirkem yok teşekkür ederimSirke, karbonat deneyin, sirke genelde kötü kokuları alır.
Temizlik sirkesi mi yoksa bu üzüm elmalılardan mı olacakSirke, karbonat deneyin, sirke genelde kötü kokuları alır.
Beyaz sirkeTemizlik sirkesi mi yoksa bu üzüm elmalılardan mı olacak
Teşekkür ederim denicem sabahBeyaz sirke de olur üzüm sirkesi de önce karbonatlı sirke ile silin birde sirke ile makinayı çalıştırabilirsiniz.
Ama sirke bir su brdagindan fazla olmasın makinaya zarar verebilirmis.
Dediğiniz herseyi yaptım lastiklerin içine kadar 2 3 kez köpüklü suyla sildim sirkeyi yarın sabah deneyeceğim sirkem yok teşekkür ederimMakineyi güzelce köpükleyin içini, deterjan haznesini çıkartıp yıkayın. Boş çalıştırıp kapağını açın havalansın yarına kadar. Geçmezse eğer beyaz sirke kullanırsınız
Acaba huylandığınız için koku gitmemiş gibi hissediyor olabilir misiniz? muhtemelen onca şeye kalmamıştırDediğiniz herseyi yaptım lastiklerin içine kadar 2 3 kez köpüklü suyla sildim sirkeyi yarın sabah deneyeceğim sirkem yok teşekkür ederim
Sanmıyorum koku takıntım var eşimde alıyo kokuyu gerçi onda da var o takıntı ama çocuklarda söylüyo kokuyo diye makinam mutfakta kapağını ilk açtığımda koku mutfağa yayıldı resmen çocuklar söyledi bu ne böyle ya diye yoksa bende ilk takıntı mı acaba demiştimAcaba huylandığınız için koku gitmemiş gibi hissediyor olabilir misiniz? muhtemelen onca şeye kalmamıştır
Bende de var da, kimsenin alamadığı kokuları zorlaya zorlaya alıyorumSanmıyorum koku takıntım var eşimde alıyo kokuyu gerçi onda da var o takıntı ama çocuklarda söylüyo kokuyo diye makinam mutfakta kapağını ilk açtığımda koku mutfağa yayıldı resmen çocuklar söyledi bu ne böyle ya diye yoksa bende ilk takıntı mı acaba demiştim
Koku takıntısı kötü bisey ya bide eşimde öyle daha fena afedersin kıyafetleri makina dan çıkarınca katlarken ütülerken giyinirken köpek gibi kokluyorumBende de var da, kimsenin alamadığı kokuları zorlaya zorlaya alıyorum
Hiç başka bir şey yapmadan kapağı açıp havalandırın bence o şekilde geçer. En olmadı yarın beyaz sirkeyle silersiniz bir de geçer inşallah
Haha inanırım benim eşim yıkanmış çamaşırları koklayıp “havasız kokuyor” diyip geri atıyor makineyeKoku takıntısı kötü bisey ya bide eşimde öyle daha fena afedersin kıyafetleri makina dan çıkarınca katlarken ütülerken giyinirken köpek gibi kokluyorummakina kapağı açık şuan sabah ola hayr ola
Yaaa benimki de öyle valla benim oğlanda da var biraz kızda yok çöp olsa giyerHaha inanırım benim eşim yıkanmış çamaşırları koklayıp “havasız kokuyor” diyip geri atıyor makineyeHavasız dediği de yumuşatıcının az kokması. Bebelerim babalarına çekmez inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?